USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Чому Едуард Федчук покинув БК «Старий Луцьк»

20 Жовтня 2022 14:52
Багаторічний капітан «Старого Луцька», знакова постать для волинського баскетболу Едуард Федчук вирішив змінити клуб та перейти у «Львівську Політехніку», яка нещодавно вирішила заявитися на новий сезон Суперліги.

Про це стало відомо під час передсезонної пресконференції «Старого Луцька».

Як розповів головний тренер лучан Володимир Журжій, команда зі Львова тиждень тому вирішила заявитися на Суперлігу, про це ще навіть немає інформації на офіційному сайті ФБУ. Але Едуард Федчук вирішив пристати на пропозицію львів’ян.

«Наскільки я знаю, всі провідні гравці нашого клубу отримували пропозицію від львівської команди. Тобто, останній тиждень був дуже важким для нас, бо ми і так маємо втрати, але їх могло бути ще більше. Як клуб ми можемо запропонувати те, що можемо. За всю історію нашого існування ми ніколи не давали обіцянок, які не можемо виконати. Можливо, вони не такі фінансово-привабливі, якщо порівнювати з обіцянками інших клубів. Але ми чітко відповідаємо за те, чим оперуємо. Пропозиція Львова, напевно, була суттєво більшою. Я не знаю, наскільки, але так вийшло. Як таких контрактів з гравцями у нас немає, тому це був особистий вибір Едуарда Федчука», – зазначив Володимир Журжій.
Нагадаємо, інформація про те, що Едуард Федчук покидає «Старий Луцьк», з’явилася на початку тижня. Однак про подальшу долю гравця у «Старому Луцьку» не повідомляли.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus