USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

БК «Старий Луцьк – Університет» у напруженому матчі переміг «Київ-Баскет-2»

25 Січня 2019 19:41
Здавалося, що програвши першу чверть з різницею у 15 очок, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» не зуміє зібратися, однак лучани вдало відіграли наступні десятихвилинки та на останніх секундах зуміли вирвати перемогу в столичного БК «Київ-Баскет-2» - 70:72.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 25 січня у Києві.

Нагадаємо, у двох попередніх виїзних матчах «Старий Луцьк - Університет» зазнав дві поразки від южненського «Хіміка-2».

Вже в першій чверті господарі відірвалися від лучан на 15 очок і, здавалося, зробили серйозну заявку на перемогу – 25:10. Кияни пресингували лучан, а ті ніяк не могли знайти свою гру. В «Старого Луцька» у першій чверті запам’яталася «трьоха» від Коцька та «ендван» від Швагринського.

У другій чверті лучани взялися доводити, що результат першої десятихвилинки був випадковістю, та перемогли у ній з семиочковою перевагою – 13:20. Трьохочокві пішли у Коцька, також «трьохою» за хвилину до кінця відзначився Литвиненко. Зауважимо, що третій фол отримав капітан лучан Едуард Федчук, тож далі йому треба було діяти обережніше, аби не припинити участь у матчі. На велику перерву команди пішли з восьми очковою перевагою господарів.

За п’ять хвилин третьої десятихвилинки лучани зуміли скоротити відставання до чотирьох очок – не останню роль у цьому відіграли кидки з-за дуги від Коцька та Федчука. Завдяки дальньому від капітана лучан відставання взагалі скоротилося до мінімуму, однак в наступній атаці кияни відповіли тим же. За хвилину до закінчення чверті Федчук знову закинув «трьоху» і скоротив відставання до одного балу. Перед останньою чвертю перевага «Київ-Баскет-2» складала лише 3 очки.

Лучани одразу ж взялися за справу в останній чверті і зрівняли рахунок. Після цього лучани мали шанс вийти вперед, однак два кидки з лінії штрафних від Коцька були невдалими. Вже в наступній атаці той же Коцько виправився і закинув два з-під кільця, вивівши лучан вперед. Потім у рахунку були справжні гойдалки – команди не відпускали одна одну більше, ніж на два очки. За двадцять секунд до кінця чверті рахунок був рівний – 70:70, право на володіння м’ячем мали лучани. За чотири секунди секунди до кінця Коцько пішов у прохід і вивів лучан вперед, зробивши рахунок остаточним – 70:72.

Відзначимо, що героєм зустрічі та найрезультативнішим гравцем матчу у лучан став Володимир Коцько, в активі якого 24 очки.

Наступний матч «спарки» команди зіграють завтра о 13:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus