USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому футболісти «Волині» не йдуть до війська

13 Квітня 2017 12:04
Військовий комісар Волинської області розповів, чому футболісти «Волині» не йдуть служити. На це та інші запитання полковник Роман Кулик відповів під час прямої лінії в редакції газети «Волинь-нова».

Із приводу повісток для футболістів луцького клубу військовий комісар сказав, що їхня гра для нашої громади — справді великий суспільний інтерес.

«У нас є випадки, коли повістки отримують футболісти луцької «Волині». Там же здорові хлопці призовного віку. Але надходять клопотання від клубу «Волинь», від Федерації футболу України з проханням надати спортсменам відстрочку на кожний ігровий сезон. Ми йдемо їм назустріч.

Обласна призовна комісія має такі повноваження й може надавати відстрочку з причин, які становлять суспільний інтерес. У цьому випадку їхня гра для нашої громади — справді великий суспільний інтерес», - сказав Роман Кулик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вова За Лугом Показати IP 13 Квітня 2017 12:16
Я теж круглого копаю! Мені теж відстрочку будь-ласка!
Анонім Показати IP 13 Квітня 2017 13:30
Як вони грають, так і воювати будуть. Хай краще сидять на останньому місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus