USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Друга втеча Рамона з луцької «Волині»

1 Серпня 2014 08:00
Бразильський футболіст луцької «Волині» знову втік від Кварцяного.

Після літньої перерви до складу ФК «Волинь» на повернувся бразильський хавбек Рамон Лопес. «Рамона окутали аганти. Йому пропонували отримати гроші, він робив все, щоб їх не отримати», - коментує головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.

Тренер зазначає, що раніше бразилець так само втікав до Болгарії в «Левскі». «Він знову на цей самий шлях, - продовжує Кварцяний. - Що за людина? Він поїхав у якийсь японський клуб, потім агенти нам прислали листа: «ми просимо вас не втручатися у наші справи». Уявляєте, яке нахабство»?

За інформацією японських ЗМІ влітку Рамон встиг перебратися у статусі вільного агента до клубу елітної японської ліги J-1 «Вегалта Сендай». Команда «атомників» з міста Сендай після поразки ФК «Токіо» у 17-му турі займає 13-ту сходинку турнірної таблиці. Поки бразилець не зіграв жодного офіційного матчу за нову команду, хоча вже буцімто є заявлений за «Вагалту».

«Волинь» не має наміру втрачати свого гравця і вкотре терпіти фінансову поразку.

«Ми написали у ФФУ, щоб не думали дати трансферну сітку на вихід Рамона Україна-Японія, - розповідає Віталій Володимирович. - Він вже п’ять років у Луцьку. Мусить щось повернути в клуб.

ФІФА і наше ФФУ завжди на боці гравця. А клуб то тратить гроші, чому б йому не дати можливість заробити. На базарі і апельсин задарма не візьмеш, потрібно заплатити, а тут всі хочуть на дурняк».

Зазначимо, що трансферне вікно закривається 31 серпня.

Нагадаємо, у сезоні 2013-2014 років бразилець зіграв за «хрестоносців» 12 матчів і забив один м’яч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Таня Б. Показати IP 1 Серпня 2014 11:58
Рамі, коханий.... А як же я і наше кохання... Ти ж обіцяв?!!!!
Лучанка Ілона Б. Показати IP 1 Серпня 2014 11:59
Рамі, а як же я??? Ну, пупсік..... поверния... Як наше кохання....
василь Показати IP 1 Серпня 2014 19:44
От нема чого ім вірити)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus