USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чому новорічне звернення Петра Порошенка було пізніше заяви Зеленського

1 Січня 2019 20:31
Гендиректор «1 + 1 медіа» Олександр Ткаченко пояснив, чому новорічне привітання президента Петра Порошенка в ефірі телеканалу прозвучало не в 23:55, як на інших каналах, а після 00:00. А в звичний час для промови президента пустили звернення шоумена Володимира Зеленського, який заявив, що йде в президенти.

Про це повідомляє Фокус.

Олександр Ткаченко виклав свою позицію в одному з коментарів під дописом з фото Зеленського про те, що давно вже назрів час нового.

«Ось такий поворот в Новий Рік. Сказати, що ви цього не чекали. Ну ні. Сказати, що не ждали саме перед Новим Роком? Можливо. Тут важливо – інше. Давно вже назрів час -іншим – новим. І ми прокинемося в новому році з новими можливостями й перспективами», – написав Зеленський.
На це гендиректор «плюсів» відповів наступне: «Ми – комерційна телекомпанія. Це – радянська традиція показувати президентів під бій курантів. Курантів вже давно немає, а ви все сумуєте. Втім, виступ президента ми показали, тому що віримо й робимо все для нашої держави. Незважаючи на те, що нинішній президент робить проти нас», – відповів Олександр Ткаченко.
Глава Комітету Верховної Ради з питань свободи слова, народний депутат від «Народного фронту» Вікторія Сюмар в свою чергу прокоментувала, що формально порушення в діях телеканалу не було.

«Ні, формального порушення в ефірі було. Це відповідає закону про висвітлення органів держвлади, але час там не вказано».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 1 Січня 2019 21:47
Все правильно. Канал комерційний, якби гарант пробашляв, то його б першим показали... А 1+1 молодці, хоча я їх і не дивлюсь.
скептик Показати IP 2 Січня 2019 09:45
як би так помякше сказати. нинішньому президенту варто було б грунтовно задуматись, чому його опустили нижче плінтуса. підстав для цього предостатньо.
Скентику Показати IP 2 Січня 2019 09:57
Це не президента "опустили",це таких скептиків "опускають "клоуни і такі канали,а ви навіть не помічаєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus