USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«1+1 медіа» подала позов проти Петра Порошенка

16 Квітня 2019 19:47
Медіагрупа «1+1 медіа» подала позов проти президента Петра Порошенка з вимогою спростувати недостовірну інформацію та відшкодувати моральну шкоду. Про це йдеться у заяві медіагрупи.

«У своєму позові медіагрупа просить суд визнати недостовірними та такими, що порушують ділову репутацію, ряд інформаційних повідомлень, які були поширені Петром Порошенком на своїй офіційній сторінці у Facebook, а також озвучені на зібранні громадян, і ТОВ "Видавничий дім "Медіа-ДК" – на сайті https://nv.ua/, та забезпечити їхнє спростування протягом семи днів з дня набрання судовим рішенням законної сили», — йдеться у заяві.

Також група 1+1 медіа просить стягнути з Порошенка відшкодування моральної шкоди у розмірі один мільйон гривень. Ці кошти компанія перерахує у фонд допомоги армії «Повернись живим».

На переконання медіагрупи, заяви президента створюють в українців хибне уявлення, ніби то інформаційна діяльність телеканалу «1+1 носить упереджений характер, а на медіа, зі слів президента, ніби то чинить тиск власник телеканалу, який, «оголосив війну державі», тобто шкодить всім громадянам України.

В «1+1 медіа» підкреслюють, що діють відповідно до законодавства, а також керуються власним редакційним статутом, який передбачає, що її власник не має права втручатися у творчу діяльність, а телеканал «1+1» не має жодних зобов'язань перед політичними партіями та окремими політиками.

Там також відзначили, що Порошенко не надав ані під час поширення цієї інформації, ані станом на день подання позову, вибачень журналісти також не почули. Крім того, в «1+1 медіа» підкреслили, що журналісти та всі працівники групи мають кожен власні політичні вподобання, їх ніхто не примушує, не залякує, не нав’язує свою думку, а у своїй роботі вони керуються загальноприйнятими стандартами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Думка Показати IP 17 Квітня 2019 09:40
Особливо Наталія Мосійчук. Ну зовсім неупереджена журналістка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus