USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому українцям не надходять 2200 гривень допомоги від ООН: відповідь Мінсоцполітики

10 Червня 2022 13:06
Під час війни деякі категорії українців можуть отримати фінансову допомогу від Організації Об'єднаних Націй у розмірі 2200 гривень. Однак заявники хвилюються, адже виплати не надходять вчасно.

Відповідь, чому так відбувається, дали в Міністерстві соціальної політики, передає ТСН.

Насамперед варто зрозуміти, що до Мінсоцполітики надійшла дуже велика кількість заявок. Станом на 3 червня їх було відправлено понад 600 тисяч, але процес ще й досі триває.

Якщо ви все ще не отримали кошти, найімовірніше, вашу заявку наразі обробляють. Також варто врахувати, що програма розрахована лише на певні області та міста, які прийняли найбільшу кількість переселенців. Це Вінницька, Дніпропетровська, Закарпатська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька, Івано-Франківська області та місто Вінниця.

Жителі інших областей можуть навіть не залишати заявку, адже її розглядати не будуть.

Не варто забувати і про пріоритети Міністерства соціальної політики. Спочатку фінансову допомогу буде нараховано тим людям, які наразі перебувають на деокупованих територіях чи в регіонах, де тривають активні бойові дії.

Зверніть увагу: повністю процес нарахування має закінчитися в кінці серпня. А тому потрібно не хвилюватися і просто зачекати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хммм Показати IP 10 Червня 2022 13:47
а чому мені ще досі не прийшло 6500 грн. допомоги з дії? заявку ще 30 березня заповняв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus