USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чому в квітні українці отримали менші субсидії, ніж у березні

2 Червня 2020 09:51
Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у квітні призначалася з урахуванням кількості днів опалювального періоду.

Про це в ефірі Сніданку з 1+1 розповів заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

За його словами, субсидія призначається до кінця опалювального сезону. Тобто допомога діяла до 30 квітня поточного року включно.

«Утім, є нюанс. Квітень – це міжопалювальний період. Тобто, березень – повний місяця опалювального періоду. У травні вже не опалюється. Тому на квітень розраховується субсидія, виходячи з кількості днів опалювального періоду, – 15. Тобто розмір субсидії може бути зменшеним, або взагалі нуль за рахунок того, що розмір платіжок зменшується», – пояснив Віталій Музиченко.

Слід зауважити, що раніше з’являлася інформація про те, що рання весна вплинула на скасування субсидій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus