USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому варто купити смартфон від «Самсунг» замість китайського бренду*

30 Липня 2019 13:11
В останні роки все більше людей зрозуміли, що набагато вигідніше один раз заплатити за якісний смартфон від відомого бренду, ніж кожен рік купувати новий дешевий телефон від китайського виробника.

Найбільшу популярність сьогодні набрали смартфони від «Самсунг». Цей бренд повернув титул народного улюбленця і продає просто величезні партії своїх апаратів. Разом з експертами інтернет-магазину «Київстар» ми вирішили розібратися, чому саме люди віддають перевагу смартфонам Samsung.

Широкий вибір моделей в різних цінових сегментах



Заради задоволення потреб великої кількості споживачів, «Самсунг» розробив дуже широку лінійку своїх смартфонів. В асортименті виробника з’явилися дуже конкурентоспроможні бюджетні гаджети. В «Київстар» заявили, що ціни на смартфони Samsung сьогодні практично зрівнялися з аналогами від китайських брендів, але фірмові апарати мають низку переваг:

- якісні збірку;

- надійне програмне забезпечення;

- перевірені матеріали та комплектуючі;

- повну офіційну гарантію.

Гарантія стабільної роботи ПО

Обираючи бренд, можна бути повністю впевненим, що телефон працюватиме стабільно та виправдає вкладені гроші. Компанія «Самсунг» вкладає дуже великі сили в розробку програмного забезпечення та налагодження його роботи. На відміну від китайських брендів, у фірмових телефонів дуже рідко бувають збої прошивки та втрата даних користувача.

Якість та надійність, перевірені часом



Збираючи смартфони, «Самсунг» навчилася робити їх дуже якісно. Процес збірки апаратів відбувається з дуже високою точністю, що у підсумку робить користування їхньою технікою приємним та безпечним. Навіть з часом телефони не втрачають свій зовнішній вигляд та залишаються «міцними горішками».

Як каже одне прислів’я: я не такий багатий, щоб купувати дешеві речі. Обираючи техніку відомого бренду, ви купуєте його досвід та якість. А це дозволяє економити з часом на ремонті чи покупці нового телефону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Сашко Показати IP 30 Липня 2019 17:15
Я не такий багатий щоб купувати Samsung!
Просто Я до Сашко Показати IP 31 Липня 2019 19:03
Я не такий багатий щоб купувати дешеві речі. А тепер вдумайтесь у ці слова.
Царь Показати IP 31 Липня 2019 06:52
В київстарі як подивитись то інших і нема
нофелет Показати IP 31 Липня 2019 07:47
У такому випадку краще купувати iPhone!!!
Вовочка Показати IP 31 Липня 2019 08:07
Самсунг робить дуже погані бюджетні смартфони. Вони починають лагати зразу і це новий смарфон, а що буде далі?
Іван до Вовочка Показати IP 31 Липня 2019 13:13
Ви хочете купити найдешевший телефон і щоб він працював, як флагман? Купіть, хоча б А5 минулорічний, або а50-80.
Логіка до Іван Показати IP 1 Серпня 2019 13:53
Дешевий китай зараз і дешевший, і працює, як мінімум, не гірше. Так для чого ж платити більше?
Іван Показати IP 31 Липня 2019 13:02
Погоджуюсь, що самсунг дуже якісні та довговічні телефони. В самого було дуже багато різних телефонів. Samsung D600 слайдер ще досі працює, правда батарея тримає дві години, але телефону вже тринадцять років! Після того була Нокіа Е70 - не працює, поламалися кнопки та сам корпус розламався. Були також HTC, Alcatel, Fly, Asus, Xiaomi. Всі ці телефони зламалися, або ж працювали так, що не можливо було продовжувати їхнє використання. Хіба що асус ще до цих пір справно працював у дитини, лиш недавно сенсор почав глючити. Зараз в мене вже три роки Galaxy S7 edge. І ще до тепер працює справно, без глюків. Немає ані найменшого бажання міняти. Можливо на наступний рік зміню його на новий Galaxy. Отож, якщо хочете телефон на кілька років справної роботи, купляйте Самсунг, або Айфон, що кому до вподоби. Тільки не купляйте бюджетні телефони за 4000, якщо хочете апарат на роки. Купляйте фрагмани. Будь якої серії М, А, С, але флагман.
Вовочка Показати IP 1 Серпня 2019 21:36
чому видаляються мої коментарі? Я хочу сказати що ви вводите людей в оману неправдивою рекламою. Почитати відгуки на яндекс маркеті на самсунг А50 і все стає ясно про ваші якісні і довговічні телефони)). Дожилися продавці пишуть коментарі.
Chipset Показати IP 1 Серпня 2019 23:01
У меня GT5233Т с 12 года работает без проблем на одном аккумуляторе,правда теперь надо заряжать по чаще.Аппарат себя вполне себя оправдал хотя уже технически устарел,например интернет ещё GPRS.Присматриваю теперь новую железяку конечно тоже Самсунг,считаю что этой фирмы соотношение цена качество нормальное.Еще один не маловажный фактор коэффициент SAR который должен не превышать 2вт\кг .У Самсунга с этим строго,в моем аппарате 0,648 вт на кило. Кстати в инете часто бывают статьи спецов на эту тему из которых можно понять что китайцы подгоняют этот коэффициент вплотную до разрешенного максимума скажем 1,8вт\кг а это уже лишнее облучение радиоволнами,оно вам надо.У Самсунга тоже не всегда бывают не совсем удачные модели, к примеру смартфоны серии А многим не нравятся,слишком тормозные,тут надо обращать внимание на отзывы покупателей.
Вовочка Показати IP 4 Серпня 2019 13:09
В сети появилась новая и довольно интересная подробность относительно дебютировавшего вчера на украинском рынке смартфона Xiaomi Mi A3. Как стало известно, удельный коэффициент поглощения электромагнитного излучения (Specific absorption rate, SAR) этой модели составляет всего 0,301 Вт/кг, что является достаточно низким показателем.
Вовочка Показати IP 8 Серпня 2019 23:41
Уровень излучения смартфонов Xiaomi (2019) https://xiaomishka.ru/sar-xiaomi скопіюйте посилання й перейдіть не треба розказувати байки за випромінювання випромінювання в нормі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus