USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Чорниця, вишня та банан з ожиною: у Світязі – перший фестиваль пончиків

16 Липня 2018 12:05
Святковий концерт, конкурси на поїдання смаколиків: у Світязі відбувся перший фестиваль пончиків. У курортному районі Волині, Шацькому, сподіваються, що дійство стане ще однією принадою для туристів.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

«Ідея виникла тому, що Шацький край стає щороку популярнішим, що нас приїжджає багато туристів, і не завжди кожен турист знаходить те, що йому треба для душі, погода не завжди дає можливість покупатись, відпочити на пляжі, тому ми працюємо над тим, щоб давати альтернативу нашим туристам, щороку придумувати заходи відпочинку, дозвілля, щоби кожен зміг себе знайти на Шацьких озерах», - зазначає голова Шацької районної ради Сергій Карпук.

Чорниця, згущене молоко, вишні, мак, та навіть банан з ожиною – що тільки не знайдеш у світязькому пончикові. Кожен, хто хоча б раз відпочивав на Світязі, знає, рівних місцевій випічці не знайти. Бо ж печуть тут донині за давніми рецептами, у справжній печі і з душею.
Близько півсотні шацьких господинь привезли на фестиваль повні кошики пончиків та пиріжків з різними начинками. Кажуть, що брати участь у такому заході їх ніхто не змушував. Навпаки, згідні випікати смаколиків більше і більше, лише для того, щоб усі дізнались про їхні вміння та світязьку гостинність.

Якщо вам набридло купатись, або плавати на катамаранах, якщо ви не хочете йти в кафе, але зголодніли, то фестиваль світязького пончика саме для вас. Кожен охочий зміг поласувати світязькими пончиками за 15 гривень, незалежно від смаків та розмірів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus