USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Чорний прибуток» страхових компаній та тиск на луцький бізнес: чому волиняни платять більше

3 Вересня 2018 19:09
Зібралися за кордон – робіть страховку, вартість якої може коливатися від сотні гривень і вище. Луцький підприємець розповів, чому волиняни переплачують та як цей бізнес монополізують – «видушуючи» конкурентів із низькими цінами.

Підприємець Олег Олешко звернувся в редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини, аби застерегти волинян від невмотивованої витрати коштів та розповів, як конкуренти незаконно перешкоджають його підприємницькій діяльності.

НЕ ВИГІДНИЙ КОНКУРЕНТ

«2 місяці тому я заключив угоду зі страховою компанією «Товариство з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Київ Ре» про співпрацю. Також уклав угоду з торговельним центром «Варшавський» на оренду приміщення на першому поверсі. Відповідно, я підготував рекламну продукцію та почав її роздавати. Але це не сподобалося керівництву паспортного сервісу «Державне підприємство «Документ», яке орендувало приміщення в цьому торговому центрі, але на два поверхи вище. Усе тому, що вони пропонували своїм клієнтам страховку в рази дорожчу, для прикладу, на 90 днів за оформлення я брав 90 гривень, а вони 300 гривень, на 180 днів я видавав за 120 грн, а вони за 500.

Керівник паспортного сервісу «Документ» мені особисто казала, що я їм заважаю. Тому звернулася до свого столичного начальства, а те до страхової компанії «Київ Ре». У результаті, до мене зателефонував представник страхової компанії, назвався керівником їхньої служби безпеки та почав мені погрожувати фізичною розправою. Спілкувався у нецензурній формі. Натиснувши на мене, він змусив повернути їм страхові полюси та без пояснення в односторонньому порядку розірвав зі мною угоду про співпрацю», - розповів Олег Олешко.
Та додав, що при оформленні страховки людям навмисне пропонують дорожчі, адже мають із цього «відкат».

СТРАХОВІ «ВІДКАТИ»

«У приватній розмові з працівниками паспортного сервісу «Документ» мені розповіли про корупцію в їхній організації. Для прикладу, я вказую у страховці на 180 днів суму страховки 30 тисяч євро, що є передбаченими мінімумом – вимогою для подорожі за кордон. Натомість «Документ» вписує суму страховки 50 тисяч євро, відповідно й просить за послуги 500 гривень. Усе тому, що вони мають із цього відсоток. За кожен укладений договір з волинянином, вони отримують в конверті від страхової компанії «Київ Ре» 50%-70% «подяки». Ці кошти ніхто ніде не обліковує. Сума ділиться між працівниками, які мають по 15-20 гривень з людини, і столичною адміністрацією.

За день вони оформлюють страховку на 50-100 людей. Тому й намагаються продати якнайдорожче.

Варто зауважити, що для виготовлення закордонного паспорту не потрібна страховка, однак її нав’язують людям, мовляв, її мусово оформляти, бо можуть бути труднощі з оформленням паспорту. Також вони обмовляють мене та інші фірми, які пропонують дешевші послуги, мотивуючи це тим, що ми шахраї», - говорить Олег Олешко.

Страховка від Олешка на 180 днів – 120 грн.


Страховка від «Документ» на 90 днів – 300 грн.


В ОБХІД ПОДАТКОВОЇ

Луцький підприємець розповів про ще одну корупційну схему. З його слів, страховики намагаються уникати сплати податків.

«Коли мені погрожував представник страхової, то повідомив, що наша угода була фіктивною. Це мене дуже здивувало, бо ж я підписував з ними угоду, є договір з їхнім підписом і мокрою печаткою.

Я прозоро веду бізнес, сплачував їм через банк гроші за оформлену страховку й маю відповідні звіти та чеки.

Звіти щодо сплати за поліси луцьким підприємцем.


Але страховики сказали, що вони не хотіли сплачувати податки й у фіскальній службі не реєстрували нашу діяльність. Таким чином вони вели внутрішню бухгалтерію «по-чорному». Страховики ввели мене в оману, адже я про їхні махінації і не знав, бо ж угоду з ними заключив, вони мені всі бланки зі страховими книжечками надали, я їм кошти сплачував», - пояснює підприємець.

Договір про співпрацю з підписом представника «Київ Ре» та мокрою печаткою.


«Зваживши на те, що я вже витратив багато коштів на рекламну продукцію, то вирішив повторно заключити договір зі страховою компанією «Київ Ре». Втім, вони обдзвонили усіх посередників у Луцьку й зобов’язали без жодних на це причин незаконно мені відмовляти у підписанні угоди щодо співпраці. Таким чином вони просто намагаються не дати мені вести бізнес.

З огляду на ситуацію, я заключив угоду з іншою страховою компанією та продовжую надавати послуги за такою ж низькою ціною. Також хочу добитися справедливості й через своїх працівників таки оформити угоду з «Київ Ре», аби не давати паспортному сервісу «Документ» дурити людей», - наголосив Олег Олешко.

Редакція звернулася за коментарем у компанію «Київ Ре», втім, свою позицію страховики не повідомили, зокрема фахівець з питань відкриття нових точок продажу Тамара Оденець пообіцяла зателефонувати пізніше й не віддзвонилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 50
споживач Показати IP 3 Вересня 2018 19:34
а тато-це ректор віппо? хто ж тобі повірить??????
родичі до споживач Показати IP 4 Вересня 2018 09:56
Думаю ви помилились Він не Петрович так що ректор стоїть і курить в стороні .він не втемі
європа Показати IP 3 Вересня 2018 19:49
ЮЛІЯ СТАНКЕВИЧ .керівник даної установи веде не чесний бізнес? доречі скільки в неї коштує черга за прискорення паспорта? там приїжать буси людей з Володимера Вол всі вони йдуть по списочку....і посередник чекає поки люди вийдуть з установи..чому? $
Чікен хат до європа Показати IP 4 Вересня 2018 08:36
Ця пані. як ви її назвали Станкевич Ю., є завсігдатаєм бару, що на першому поверсі ТЦ "Варшавський". там вона зустрічається з Кравчуком Юрою, який їй привозить клієнтів для пришвидшення оформлення закордонного паспорта, за це беруть з клієнтів до 100 доларів. Матьора , хоч і молода.
НЕ байдужі сусіди до європа Показати IP 4 Вересня 2018 09:36
О там багато прихвостнів, ще є шофер Вадім, який також від її імені виходить на переговори з потенційними клієнтами і взятки іменно він передає директрисі, а вчора надсилав свого брата, щоб купити страховку в п.Олешка, щоб перевірити чи далі він працює з "Київ-Ре". мафія безсмертна і завжди робиться чужими руками. Наскільки відомо працює вона не давно, а вже встигла обрости такою паутиною. попередник був лояльніший.
Льцький Показати IP 3 Вересня 2018 20:01
На візовому Київ Ре коштує 90 грн на 90 днів то чому Ця блонда заробляє києву і собі такі гроші
Ре Показати IP 3 Вересня 2018 21:52
Ви мені дайте відповідь.чи страхова хоть відшкодувала хоть один випадок?а ні одного це разводняк))коли відкат половина страховки)
Роман Показати IP 3 Вересня 2018 22:15
Сказки бабушки Алины. Потратил на рекламу... "Черные схемы"... В обход налоговой... Всех обзвонили... Угрожали физической расправой... Но больше всего смешит цифра отката "50...70% в конверте". Рынок мотивации присутствует, но он составляет совсем иные цифры. Кстати, СК "Киев Ре" - мусорная СК, которая демпингует по всему своему продуктовому ряду, и не выплачивает страховые возмещения (30-я по сборам за 2017 год со 166 млн.грн, и всего лишь 64-я по уровню выплат итогам 2017 года с уровнем выплат в 12,34% от собранных платежей. Уровень выплат 2016 года не намного выше - 16,6%. И это при том, что уровень перестрахования (2017) - 5%, т.е. один из самых низких из всех СК. Все собранные страховые премии находятся на собственном удержании, и сама же, используя это удержание, принимает решения по выплате страховых возмещений. Я работаю в руководстве СК из ТОП-10, в т.ч. внедряю такие проекты продаж В2В, В2С, В2В2С, о которых пишет автор статьи (с ним, с ГП "Паспорт-Сервис" и т.п.) Резюме - не ныть, а заключить договор поручения (агентский) еще с десятком СК, и продавать договоры ВЗР от всех их на выбор. Любая СК будет рада это сделать, даже если ей на 0800 позвонить.
візовик до Роман Показати IP 3 Вересня 2018 23:24
звісно ви частково праві. я продаю Київ ре У львові і маю там відсоток 60% комісії при ціні за поліс на 180 протягом року ціна в ньому 150 грн я їм відаю 60 грн 90 кладу в карман то як ви думаєте що людині відшкодує ця Горе Компанія людям? недай Бог щось станеться це біда А паспортний Сервіс . Документ.. навмисно веде пропаганду адже нетільки У Луцьку . а у Багатьох паспортних сервісах пишуть Києв Ре.. то придставте які мільйони вони заробляють
Микита Показати IP 3 Вересня 2018 23:13
Олег, якщо Ви ведете прозорий бізнес, чому оплачували не всю суму,згідно договору, а за мінусом 50 % ? І стосовно ціни страхівки, 90 днів за 90 грн. Це виходить 1 грн / день , мінус ваша комісія 50 % , дорівнює 0,5 грн, ділимо на 30 ( курс євро) виходить 0,016 євро в день. Де брати гроші на відшкодування ? І плюс в СК тоже з цієі суми хочуть щось заробити. А покриття по страховці 30 000 євро. Ви думаєте , що при настанні страхового випадку , буде відшкодування ? А х- й там...Це Ви, з тими цінами, розводити людей ( звісно разом із СК), виписуєте бумажку, з якою можна сходити лише в туалет. І через Вас , при настанні страх. випадку людина лишається на одинці з бідою...бо хотіла дишивше (це не помилка)...Реальна ціна 90 днів / від 500 грн. Олег, розуміючи даний ринок , досконало, я Вам скажу одне...Ви повний бовдур...
Олешко до Микита Показати IP 3 Вересня 2018 23:44
шановний люди повині розуміти. що нормальний страховий поліс не вартує ні 90 ні 500 грн а набагато вище..що за 90 і 500 це одне і теж а поліс відшкодування має вартувати мінімум 1000 грн тому люди знають що купують полюс за 90 гривень лише для перетину Кордону а все решта то формальність і коли один продует продають за 90 і 500 то це і є лохотрон та що не варто переплачувати за один і той же бланк....затям бовдуряка
Жах Показати IP 3 Вересня 2018 23:32
Приходячи в паспортний на Варшавському працівникі ((ДОКУМЕНТА.))дійсно парить їх фуфел... приходили з родиною робити паспорт. вони кажуть Вам треба страхівочка? ми подумали так треба з Вас 300 грн ми оплатили. а страхівку забрали через 21 день коли паспорт забирали То це як ? Вранці гроші а вечором стільці? як можна пропонувати людям страхування не маючи Паспорту? і це ненормально.
заробітчани до Жах Показати IP 4 Вересня 2018 08:56
Ми теж там робили паспорти і як всім впарювали страхівки. А мене цікавить одне питання. чи можуть працівники ДП реалізувати страхові полісти,. вони ж не являються представниками СК. Це є грубе порушення трудового законодавства. Гордо звучить ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО, а порушень , як у вуличних торговців. Де інспекція з праці, Інспекція по цінах? За такі відкати купили всіх.
Гость Показати IP 3 Вересня 2018 23:33
Ну я как понимаю СК имеет право не работать с кем не хочешь и это не значит что она лезит в ваш бизнес. Комиссия есть, автор же не альтруист и не работает бесплатно. На сколько я знаю то в Киев ре в Луцке цены выше чем написал автор. Физ рспрпвыой не думаю) а вот в суд подать могут и выиграют его.
ЗНАЕМ до Гость Показати IP 3 Вересня 2018 23:58
КАК НЕТ ТАКИХ ЦЕН? ВИЗОВИЙ НАПОТИВ ТАНЯ ТАМ ЕСТЬ ТАКАЯ ОНА ПИШЕТ КИЕВ РЕ В ЛУЦКЕ ОНА ПРЕДСТАВИТЕЛЬ ЕТОЙ КОНТОРИ ТАРИФ ТАМ ТАКОЙ 90/ 90 180/120 365/240 ПОЙДИ И КУПИ.И НЕ ГОВОРИ БРЕДА
Гость Показати IP 3 Вересня 2018 23:41
А почему только Киев ре? В Луцке пишут компании и пзу, глобус гарант, професийне и последняя вообще до 80% отдаёт ) По ценам агенты сами не хотят писать цены выше потому что тоже пзу цены не поднимает) Покажите хоть одного агента кто будет писать цену 500 грн и брать комиссию 20% есть такие?) В Киеве у компании страховки от 600 грн кстати)
скептик Показати IP 3 Вересня 2018 23:56
ВСІ страхові поліси, які виписані в Україні, після перетину кордону можна сміло викинути в смітник. НІХТО вас за кордоном по них обслуговувати не буде.
Ре Показати IP 4 Вересня 2018 08:13
Олешк самий аферист на візовому
решала до Ре Показати IP 4 Вересня 2018 17:34
Ре.? .Це напевно Кирилюк Ігорь з візового теж аферист на візовому ненормальний цей і за 1000 ксерокс зробить ніяких моральних принцепів....
Федя Показати IP 4 Вересня 2018 09:09
Этот горе-предприниматель смешон. Если он борец за правду,то пусть возьмет полисы другой компании и продает их. Почему именно эта Киев ре? Дальше, какие-то левые суммы денег перечислял на левую карту, а не на р/с компании, хотя в договоре есть реквизиты и четко написано, что договор выписывается только после полной оплаты п.2.2.12 и 2.2.13. Компания спалила мошенника и прекратила с ним сотрудничество, а он сразу кричать"душат малый бизнес", " не дают работать"...
олешко до Федя Показати IP 4 Вересня 2018 09:30
Ти слідкуй Фндя за словами Гроші перераховувались на Карту Єрьоменко Татьяни директора запорожского філіалу просто Київ ре не захотіла бачити полюси свої у Одній і тій де організації. будівлі гроші компанія отримала вчасно. звіти по крожному полюсю маю Договір який заключила зімною страхова компанія виявилась ФІКТИВНОЮ ТОБІЖ ЛЕВОЮ так хто аферист? ПІДПРИЄМСТВО ДОКУМЕНТ І КИЄВ РЕ НАРАЗІ працюю з страховою де миттево можна перевірити мій поліс подзвонивши на гарячу лінію 0800.... всі мої полюси є в базі так що федічка мовчи.... А КИЇВ РЕ заключає навмисно Фіктивні угоди ( АГЕНСТКІ ДОГОВОРИ) щоб ніде їх нк показувати А кого цікавить факти справжності моєї роботи і Оригінальності прошу прийти до мене особисто де підтведжу документально Легальність свого Бізнесу
Федя до олешко Показати IP 4 Вересня 2018 09:59
А почему вы деньги отправляли на карту карту какой-то Еременко, если в договоре четко написано что нужно полностью деньги перечислять на р/с компании? Из чеков на фото можно сделать вывод что вы просто пополняли карту Еременко, может вы ей должны были? Где в чеках написано,что это за какой-то полис или отчет???? Пока вижу только афериста Олешко
олешкові до олешко Показати IP 4 Вересня 2018 10:05
а якого милого ти перераховуєш гроші на чиюсь картку ? в договорі є банківські реквізити страхової - от туди і перераховуй. сам мутиш і хтось тобі винен. і запамятай врешті -решт: страховий ПОЛІС, а не полюс
Олешко до олешкові Показати IP 4 Вересня 2018 17:19
а перераховую я на карту тому Що дана Серія Полюсів закріплена за Єрьоменко Т директором Запоріжського філіалу і є всі скріни де вона чітко дає вказівку кошти їй на ї ї власну карту переказати Це робиться для того що реквізити які вказані в ФІКТИВНОМУ ДОГОВОРІ Є НЕ ЧІТКИМИ Це робиться для того щоб В ЧОРНУ Деребанити гроші і відкати між керівниками компаній по всій україні Дані поліси Києв ре писались для того щоб показати громадянам Волині що поліс Київ Ре не Варує 300грн а 90 грн А працюю я плідно із компанією ГЛОБАЛ ГАРАНТ 2 РОКИ Де на відміну Київ ре можна перевірити оригінальність страхування передзвонивши на гарячу лінію 0800.....де кожен його може перевірити А Блонда....з ПАСПОРТНОГО СЕРВІСУ Навмисно наговорює на мою страхову компанію . чим хоче збагатити свої колег і свій гаманець за рахунок розгубленості простих громадян СЬОГОДНІ Був випадок вона своїм клієнтам при поданні на закордоний паспорт. наполягала на тому аби не було в них проблем при вигодовленні Біо паспорту їм потрібно придбати її шахрайський поліс за 300 грн Робіть висновки...
Федя до Олешко Показати IP 4 Вересня 2018 18:15
Я прозреваю. А если вам завтра кто-то скажет вообще не сдавать деньги, то вы так и сделаете??? У вас есть договор, где четко написано куда перечислять деньги. Я правильно понимаю, что вы сознательно зная что это нарушение перечисляли деньги за полисы на карту какой-то Еременко потому что она вам так сказала? Хотя этому персонажу нужно отдать должное, красиво отвертелся: мол, деньги на карту отправлял,потому что так сказали. Если присмотреться к чекам то деньги отправлял не Олешко, а какая-то то Ирина. И вообще он белый и пушистый работает с другой страховой.
Олешко до Федя Показати IP 4 Вересня 2018 19:04
Це довірена особа Ірина ніяки перервхунків туди бути не може....на той рахунок зрозумій це.. Керівництво визнало що склали зі своєї сторони Зімною ніде не зареєстрований договір ЛЕВАК... тобіш вони визнали Факт шахрайства з їх сторони а я виявився заручником обставин їх шахрайских махінацій між кервниками даної СК ТАК ЩО ХАЙ ЇХНІ ДІЇ ВИРІШИТЬ СУД і вирішить хто куди що платив
олешкові до Олешко Показати IP 4 Вересня 2018 19:55
якщо реквізити в договорі нечіткі, то їх треба ПИСЬМОВО уточнити, а не платити кому-попало. ви хоч розумієте, що ви самі є учасником шахрайської схеми ?. дивно, що вами всіма ще не зайнялась поліція. мабуть кришує той бізнес. до вашого відома господарські договори ніде не реєструються.
відповідь до олешкові Показати IP 4 Вересня 2018 20:11
реквізити чіткі...але ніде не реєстрована угода між двома сторонами Єременко Т. працює офіційно по трудовій в цій компанії Директором і навмисно підписує фіктивні договори видаючи їх за справжні.... так що поліція і фіскальна служба будуть їх гостями..
олешкові до відповідь Показати IP 5 Вересня 2018 10:12
ще недавно ви стверджували, що реквізити нечіткі. повторно пояснюю для особливо обдарованих, що господарські договори ніде не реєструються. якщо ви перераховуєте гроші як підприємець на рахунок іншого субєкта господарювання - це і є виконання господарського договору БЕЗ ПИСЬМОВОГО ОФОРМЛЕННЯ. а всілякі мутки із приватними рахунками і картками - це шахрвйство, учасником якого ви є. так що сміло звертайтесь у поліцію.
Федя до Олешко Показати IP 4 Вересня 2018 20:13
Так вы б с этого и начинали, что работаете с другой компанией. Вырисовывается отличная схема, хочешь убрать конкурентов- стань их агентом, переведи деньги на левую карту, а потом скажи меня заставили и обвини в мошейничестве и давлении на бизнес. На одной из фото есть квитанция на 300 грн. Там четко видно кто плательщик, а кто получатель и главное ЗА ЧТО ПЛАТЯТ!!! И заметьте: оплата полная!!! Дальше: Ирина чье доверенное лицо? Вижу только договор с Олешко и страховой компанией, каким боком она к жанному договору имеет отношение?? Наверное чужими руками и жар легче загребать, в случае если чего то можно и сказать,что деньги отправляла ирина, я ей давал полную оплату, а чего она перечисляла половину он и знать не знает. Интересно узнать как вы с этим гарантом работаете и на каких условиях, небось тоже под половину суммы и тоже на карту перечисляете какой-то Татьяне? А у гаранта цена на полисы такая же как у киевре по 90-300 грн.
відповідь до Федя Показати IP 4 Вересня 2018 21:46
там ? ні вищо 90 днів 90 грн
олешко до Федя Показати IP 4 Вересня 2018 09:30
Ти слідкуй Фндя за словами Гроші перераховувались на Карту Єрьоменко Татьяни директора запорожского філіалу просто Київ ре не захотіла бачити полюси свої у Одній і тій де організації. будівлі гроші компанія отримала вчасно. звіти по крожному полюсю маю Договір який заключила зімною страхова компанія виявилась ФІКТИВНОЮ ТОБІЖ ЛЕВОЮ так хто аферист? ПІДПРИЄМСТВО ДОКУМЕНТ І КИЄВ РЕ НАРАЗІ працюю з страховою де миттево можна перевірити мій поліс подзвонивши на гарячу лінію 0800.... всі мої полюси є в базі так що федічка мовчи.... А КИЇВ РЕ заключає навмисно Фіктивні угоди ( АГЕНСТКІ ДОГОВОРИ) щоб ніде їх нк показувати А кого цікавить факти справжності моєї роботи і Оригінальності прошу прийти до мене особисто де підтведжу документально Легальність свого Бізнесу
АГЕНТ Показати IP 4 Вересня 2018 09:47
Доречі полюси Києв ре хто не знає пишуться і вносяться в базу не всі і не відразу поки їх випише посередник. поки передасть на головний офіс поки внесуть часткові полюси в базу а повинні митево щоб подзввонити на 0800 як казав Олешко і перевірити а на формуляру Києв ре такої можливості нема Зайдіть На візовий на Рерший повех там Пишуть полюси Києв ре Через місяць взагалі полюси їх в базі не відразу станеться біда людина позвонить а скажуть вибачте.посередник не заніс в базу так що це горе страхову в луцьку Пише ТАНЯ ПРИСКУРІНА НА ВІЗОВОМУ І ПАСПОРТИСТИ так що дійсно робіть висновки з ким працювати і де страховути себе.......
Турист Показати IP 4 Вересня 2018 10:02
Недавно оформляв стаховий поліс УКРФІНСТРАХ в Людмили Миколаївни біля візового центру за 90 днів заплатив 90 грн. у неї також нормальні ціни
АГЕНТ Показати IP 4 Вересня 2018 10:06
Доречі полюси Києв ре хто не знає пишуться і вносяться в базу не всі і не відразу поки їх випише посередник. поки передасть на головний офіс поки внесуть часткові полюси в базу а повинні митево щоб подзввонити на 0800 як казав Олешко і перевірити а на формуляру Києв ре такої можливості нема Зайдіть На візовий на Рерший повех там Пишуть полюси Києв ре Через місяць взагалі полюси їх в базі не відразу станеться біда людина позвонить а скажуть вибачте.посередник не заніс в базу так що це горе страхову в луцьку Пише ТАНЯ ПРИСКУРІНА НА ВІЗОВОМУ І ПАСПОРТИСТИ так що дійсно робіть висновки з ким працювати і де страховути себе.......
УВАГА ДО ЧИТАЧІВ Показати IP 4 Вересня 2018 22:48
Цей як би мовити розумник Федя насправді Штатна людина даної горе страхової і чітко володіє інфою і ситуацією і пише ці коменти сюди бо знає всю коропційну схему і хоче висміяти Конкурентів а тут був зальот Федю розкрили під цим ніком насправді КОСТЯ
Федя до УВАГА ДО ЧИТАЧІВ Показати IP 4 Вересня 2018 23:25
А почему сразу не Татьяна которая приказала перечислять деньги ей на карту? Каких конкурентов? Где я кого-то высмеял? Владею какой ситуацией? Все мои вопросы исключительно по статье и фото которые выложил господин Олешко. Только он делает акцент на том,что компания с которой у него был договор душит его и не даёт ему работать. И как проверить не липовый ли у него договор с компанией гарант, которую ОН пиарить? Мифический телефон 0800... Который он предлагает для проверки полисов на сайте гаранта не указан или я не нашел!!!
УВАГА ЧИТАЧІВ до Федя Показати IP 5 Вересня 2018 09:23
Так справно володіти інформацією як Федя ...тобіж Костя в одному обличчі може володіти інфою тільки Агент Киев Ре так що пацюк виявлений Іце факт так що прийміть це з гордістю що Києв Ре в Україні одна з найгіоших страхових компаній в Україні......навіть поляки на митниці як БИКИ НА ЧЕРВОНУ ГАНЧІРКУ відносяться до даної СК
Федя до УВАГА ЧИТАЧІВ Показати IP 5 Вересня 2018 11:18
Та хоть директором Киев Ре меня называйте. Информацией я владею исключительно той которая подана в статье и в ответах господина олешка. Как только ему задаются неудобные вопросы он тут же юлит как уж на сковородке. И везде ему виднеется агенты Киеве, владеющие всей ситуацией.
Ромашка Показати IP 4 Вересня 2018 22:54
У нас час всі заробляють як можуть, але дурити народ це порядно!!!
Ромашка Показати IP 4 Вересня 2018 22:58
Пані Ю...не є така пушиста як здається, запитайте в неї яким чином вона тут опинилась???? І де попередній керівник??? А те що буси возять людей і народ платить за так звану чергу, то правда....А пан Олег лише дрібнота яка намагається вижити, як і ті бідолаги, що роблять біометрику за подвійним тарифом, спитайте в леді Ю ...чи так це?
Агент Показати IP 5 Вересня 2018 01:37
Вообщем почитал и понял Олешко аферист) Сам написал что работает 2 года в Глобал , а Киев ре взял специально это не схема? Схема) решил выдавить конкурентов. Агенты знают что откат Глобал даёт 80% намного выше чем другие компании. Олешко от 90 грн дайте людям нормальную скидку, почему вы на них зарабатываете? Глобал это бывший добробут, что тоже не секрет) кстати можете поинтересоваться это открытая информация) в любом случаи если пишут такие статьи то это просто заказуха и не более. А Олешко наверное и очередь людям не делает и анкеты не заполняет, он все делает бесплатно. Так что люди не платите деньги идите к Олешко он все сделает бесплатно за вас
УВАГА ЧИТАЧІВ Показати IP 5 Вересня 2018 09:37
https://minfin.com.ua/insurance/company/kievre/review/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Dynamic_Search|Device_Desktop|UkraineNew&utm_content=cmpid_848557567|adgrpid_46106094154|adid_283156274565|src-type_g|src_|pos_1o1|targ_dsa-295317350131|dev_c|loc_&utm_term=&gclid=EAIaIQobChMIisionJ-j3QIVFYuyCh2KdQL4EAMYASAAEgKr2_D_BwE ВСЕ ДОСТУПНО БЕЗ ЛИШНІХ СЛІВ
Україна Показати IP 5 Вересня 2018 13:41
Дана особа ФЕДЯ Є провакотор.Зі сторони звинувачення цей Федя досконало володіє інфою про дану подію. і намагається захистити і зробити білими СК так що ігноруйте його і неберіть до Уваги цього Російськомовного провокатора який навмисно тільки і читає цей матеріал аби висловити проти Автора свій Негатив.тому що в силочці трішки нижце за останні 2 роки опубліковані звернення зі скаргами простих громадян що вони опинились заручниками даною ситуації і ніхто неможе їм допомогти отримати хоч якесь відшкодування від ГОРЕ СК КИЇВ РЕ
Сергій Показати IP 5 Вересня 2018 16:43
Люди нікому не рекомендую КИЇВ РЕ!!!! Мій товариш отримав травму ноги в Польщі, подзвонив на їх гарячу лінію зафіксував випадок, зібрав чеки про лікування, три місяці продурили голову і нічого так від них і не добився. КИЇВ РЕ - ШАХРАЇ!!!.
Алла Показати IP 5 Вересня 2018 17:09
Туристичний поліс від Київ Ре просто дешевий папірець, який прикладається до документів для консульства бо поляки вимагають страхівку при подачі на візу і оскільки він супер дешевий компанія Київ Ре свої забов'язання перед людьми в разі якихось подій не виконує, а з іншого боку чи наші люди готові заплатити за свій страховий захист на рік 1500грн, а не 120? Ні!!! Хитрий полішук хоче все за копійки, а коли щось трапляється за кордоном він згадує що витратив аж цілих 120грн за річну страхівку і хоче компенсацій, а вони там не малі.
Іринка Показати IP 5 Вересня 2018 18:59
Ніяких виплат від них не ждіть СК Києв ре Банкроти майже. .Виплати отримують лише 1- 2 людини з 10 ти Там згадували Кервіницю Паспортного Сервісу що рішає питання прискореного паспорта? То це чиста правда Особисто від Вас вона коштів не прийме а її Пси готові прийти на допомогу. і допомогти Вам вирішити за кешик дане питання Просто розводять Безпредел на Держ посаді Робіть висновки Шановне Панство
Клієнт Показати IP 5 Вересня 2018 22:26
Якщо ця Станкевич .Ю Дійсно примусово навязує це Київ Ре Мотивуючи що це хороший продукт. І знаючи це водить людей в оману То потрібно. Написати скаргу на дану страхову і Її особисто. В Прокуратуру Я думаю це буде дієво Хай виведуть цю Бізнес Х... Умен На чисту воду
Клєнт Показати IP 21 Вересня 2023 07:01
Ірина є цивільна дружина олешка така само шахрайка як і він крім того на ньог є відкриті кримінальні провадження
Ксеня Показати IP 22 Вересня 2023 16:42
Чому олешко мовчить що в Шацьку в суді знаходиться справа за преправлення олешком ухилянтів за кордон судді ща торшуються а олешко хвалиться що його ніхто судити не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus