USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ляшко відмовляється вірити в рейтинги Порошенко і Тимошенко

23 Листопада 2016 12:26
Народний депутат Олег Ляшко (Радикальна партія) відреагував на дані соцдосліджень щодо яких у Петра Порошенка і Юлії Тимошенко найвищі рейтинги.

Про це він повідомив у своєму Facebook, - пише Країна.


"ЗМІ поширюють фейковую соціологію, що Порошенко і Тимошенко мають найвищі президентські рейтинги. Я вірю в українців і переконаний, що вони не голосуватимуть ні за Порошенка, ні за Тимошенко. Тому що треба бути зовсім безглуздим, щоб вибирати гірших"! - написав він.

Нагадаємо, 22 листопада два великі соціологічні центри опублікували президентські і партійні рейтинги провідних гравців. За даними Центру Разумкова, найбільшою електоральною підтримкою користуються чинний президент Петро Порошенко і його партія БПП, а за даними Київського міжнародного інституту соціології - Юлія Тимошенко і її Батьківщина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не адекватний Показати IP 23 Листопада 2016 14:34
Ляшко! рейтинг ще не означає що проголосують! на сьогодні ці два політики в рейтинзі ! А що до ляшка-то він не тягне навіть на голову фракціі! і про високий рейтинг навіть хай не мріє!
Анонім Показати IP 23 Листопада 2016 15:28
Каким образом Порошенко завоевал себе рейтинг?!!! Ни одного обещания не выполнил! Ни по прекращению войны, ни по безвизу, ни по продаже бизнеса. Нация сокращается и деградирует. За жизнь простого человека и говорить то уже нечего. Это после платёжек они так возлюбили президента? Если украинцы действительно так сильно поддерживают П.А.Порошенко, то они просто заслуживают всего того, что с ними происходит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus