USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чотири волинських патологоанатоми заразились коронавірусом

6 Квітня 2020 14:59
У чотирьох волинських патологоанатомів позитивний тест на коронавірус. Вони проводили розтин чоловіка, в якого виявили COVID-19. Зазначимо, що ще декілька днів тому підтверджених діагнозів серед патологоанатомів було лише 2.

Про це Суспільному розповів начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк. Медик каже: у 4 волинських патологоанатомів підтвердилися позитивні тести COVID-19. З його слів, нині вони перебувають на самоізоляції.

«На мою думку, це не було пов’язано з тим розтином, яке вони проводили. Тому що там все таки вони мали костюми біозахисту. Вони були екіпіровані і аналізи робили в той самий день, коли вони проводили маніпуляції. Як на мене, інфікування вже було до того. Я думаю, що реально інфікованих відсоток значно вищий, ніж той що в нас є і в більшості молодих людей захворювання протікає безсимптомно. Тому прошарок інфікованих є досить значний. І тому вживаються такі карантинні заходи», – зазначив він.

За період спостереження в області методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 обласним лабораторним центром обстежено 153 особи. Ігор Ващенюк каже: припускає, що пік захворюваності може бути на Великодні свята.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1 Показати IP 6 Квітня 2020 15:20
Пасани тримайтесь. Удачі!!¡!!!!!!¡!¡
Андрійй Показати IP 6 Квітня 2020 15:47
Та шо ви чешете. )) У всіх розумних країнах відмовляються від розтину трупів, Грузія, Арменія і т д . а наші лишній раз наражаються на небезпеку.
олежик Показати IP 6 Квітня 2020 16:07
багато молоді мають коронавірус в собі, так як вірус герпесу, але він ніяк не проявляється
Незнайко Показати IP 6 Квітня 2020 17:14
Не розумію...Що труп на патанатомів кашляв?
ти шо до Незнайко Показати IP 6 Квітня 2020 18:52
не смішно
ти шо Показати IP 6 Квітня 2020 18:56
ковід 19 то хвороба з якою людство ще досі не зустрічалось, хворі кажуть в них такі відчуття яких в них ніколи не було раніше. жартувати не можна, всі мають сидіти вдома і НОСИТИ МАСКИ а хто не носить тих САДЖАТИ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus