USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку приміщення двох спортзалів обладнають для прийому хворих на коронавірус

25 Березня 2020 13:05
Приміщення двох критих спортивних залів в Луцьку підготують для можливого розміщення хворих на коронавірус середньої важкості. Це дозволить обладнати близько тисячі додаткових ліжкомісць для таких пацієнтів. Попри збільшення кількості інфікованих в Україні, Кабмін досі не звертає уваги на вирішення проблем, у тому числі економічних, пов’язаних з поширенням смертельного вірусу.

Про це нардеп від Луцька Ігор Палиця повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Як зазначив парламентар, після безконтрольного повернення наших громадян з країн Центральної та Західної Європи у Західній Україні останніми днями різко почала зростати кількість людей з ознаками пневмонії. Відтак у Луцьку починається підготовка приміщень двох критих спортивних залів для можливого розміщення хворих середньої важкості.

«Ми розраховуємо закупити і обладнати додатково тисячу ліжок, окрім базових лікарень. На жаль, на сьогоднішній день керівництво Кабміну не хвилює нічого, що пов’язане з боротьбою із епідемією та змінами до бюджету по виділенню коштів для боротьби з коронавірусом! Ні одного законопроєкту, в якому йшла би мова про виживання людей і економіки України, окрім диких намагань проштовхнути продаж землі, немає!

Я звертаюся до всіх керівників обласних і місцевих органів влади, до бізнесу: друзі, схоже розраховувати ми можемо тільки на самих себе! Давайте гуртуватися в рішеннях, ділитися досвідом і робити все для спасіння України і українців!

Часу не залишилося зовсім! І дай Бог, щоб всі ці додаткові ліжка до закінчення пандемії простояли пустими, а люди залишилися неураженими!» – повідомляє парламентар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Воля Показати IP 25 Березня 2020 13:19
Молодець ! Супер !
ігор луцький Показати IP 25 Березня 2020 14:23
Директор кабміну більше напевно думає про постачання води до Криму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus