USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Чумацький шлях» і «Kozak system» розірвали сцену «Княжого»

24 Червня 2018 09:58
Слем, хороводи та запальна музика - рок-гурти «Чумацький шлях» і «Kozak system» зіграли у Воложимирі Волинському.

Виступ гуртів відбувся 23 червня на сцені фестивалю «Княжий».

Музичну програму фесту відкрили «Troye Zillia», «The Doox», «ДримбаДаДзига», у звучанні яких було чимало етнічних мотивів, а тексти пісень чимось нагадували народні.

Ближче до фіналу першого фестивального дня на сцену вийшов гурт «Чумацький шлях». Відвідувачам «Княжого» припав до душі важкий рок у виконанні команди, тож впродовж більшої частини виступу вони танцювали та слемились, відриваючись на повну. Опісля виходу на біс фронтмен гурту Сергій Строян закликав усіх зробити спільне селфі, адже цей вечір йому запам'ятається на довго.
Ну а насамкінець вечора естафету отримали хедлайнери першого дня «Княжого» «Kozak system». Чого тільки не було під час виступу гурту - хороводи, слем окремих фестивалівців, а також вихід фронтмена Івана Леня до публіки. «Kozak system» зіграли «Холодного січня», «Emigrant song», «У осені очі твої», «Мій друг» та «Маланка».

Втім, найбільше відвідувачі «Княжого» чекали на пісні «Не моя» і «Така спокуслива». Виконавши концертну програму гурт подякував глядачам і пішов зі сцени, однак згодом виконав ще декілька пісень на біс.
Вже сьогодні відбудеться другий день фесту, хедлайнерами якого стане легендарний український гурт ТНМК.

Фото Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus