USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чуйно й емоційно-проникливо: «Vivienne Mort» у Луцьку заграли нову платівку

28 Квітня 2018 09:15
Теплотою, щирою відвертістю та проникливістю кожної композиції емоційно прив’язали до себе кожного лучанина музиканти з «Vivienne Mort», які завітали в наше місто в рамках всеукраїнського туру на підтримку нового повноформатного альбому.

Насолодитися неймовірно чарівною, чуттєвою та проникливою музикою із по-особливому вразливими текстами від українського інді-рок-гурту в Луцьку можна було 27 квітня.

Як зазначила на початку концерту Даніела Заюшкіна, незважаючи на те, що для гурту виступати в Луцьку не в новинку, лучани вперше приймали «Vivienne Mort» у залі РЦ «Промінь». Тож співачка висловила надію, що кожному глядачу буде затишно й «вечір не пройде повз нас».

Усю концертну програму гурту можна умовно розділити на три частини. Так, першими пролунали композиції з нового альбому «Досвід», наступними стали чуттєві пісні з колишніх платівок, виконані акустично (лише під акомпанемент фортепіано), а останніми зі сцени зазвучали найвідоміші хіти «Vivienne Mort», давно знані поціновувачами глибинної української музики напам’ять.

Даніела Заюшкіна, як і завжди, не була багатослівною, тому в перервах між піснями залишався час лише на аплодисменти.

Перед стартом третього музичного відрізку виступу вокалістка вирішила звернутися до публіки із зізнанням.

«Я хочу вам сказати декілька слів, хоча я не дуже вправна в цьому, але не можу не сказати… Кожен концерт у цьому турі я думаю про людей, які, можливо, в цьому місті приходили на наш перший концерт або на другий… Я ж вас бачу, знаю… І наша спільнота росте, з нами відбуваються різні метаморфози, вдалі і невдалі, але я хочу подякувати за те, що ви все рівно приймаєте все, що ми робимо, і ми далі можемо сміливо займатися музикою, не стараючись вам сподобатися, бо ви все одно з нами», – наголосила Даніела Заюшкіна.

Опісля цих слів зал разом із виконавицею підхопив славнозвісну «Лети», чуттєву «Грушечку», ніжну «Пташечку» та здійснив особливий ритуал під «Сліди маленьких рук», коли всі присутні демонструють свої відкриті долоні музикантам.

На біс на прохання публіки «Vivienne Mort» заграли «Ти забув про мене».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Yan Показати IP 29 Квітня 2018 09:28
Як для повного концерту рівень слабенький. Хоча слухаю платівку,гарно звучать. Для кращого виступу перше,що треба змінити звукові оператора. Шкода,що люди не отримали те що очікували.
Анонім до Yan Показати IP 29 Квітня 2018 15:45
Цей коментар, напевне, не до цієї новини. За атмосферою, чуттєвістю, виконанням... Це було неймовірно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus