USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Vivienne Mort» виступить у Луцьку

26 Листопада 2016 14:51
Київський гурт Vivienne Mort у супроводі струнного квартету в рамках туру виступить у Луцьку. Концерт «Твоя Vivienne Mort» відбудеться на підтримку нової акустичної програми 26 листопада о 19:00 у Палаці Культури.

З історії гурту

Гурт заснований у 2007 році Даніелою Заюшкіной. В цьому ж році відбувається перший виступ в київському клубі «Майдан». Пісні поширюються через Інтернет, отримують позитивні відгуки слухачів – на музикантів чекають перші запрошення на концерти. Склад гурту постійно змінюється, однак зростанню популярності це аж ніяк не заважає. Постійний саморозвиток, виступи, пошуки творчого натхнення, написання ідейних текстів, які порушують одвічні проблеми кохання, самотності, самовираження, втеч від себе — зараз гурт відомий не лише серед молодих хіпстерів, а й користується популярністю у різновікової публіки.

Гурт увійшов до топ-20 найпрослуховуваніших українських артистів рейтингу одразу за «ВВ» і Pianoбоєм. Серед прихильників їхньої творчості є Святослав Вакарчук, а Валерій Харчишин ставить на ніч дітям пісні з їхнього акустичного альбому «Filin». До слова, поціновувачі вважають Vivienne Mort втіленням жіночності та справжньої творчої харизми.
«Квитки на останній концерт розпродали задовго до дня події, що й не дивно, адже кожен їхній виступ вражає сильними вокальними партіями тендітної вокалісти, глибоким змістовним наповненням текстів та гарантує слухачам незабутнє естетичне задоволення», - запевняють організатори концерту.
Усі бажаючі придбати квитки на концерт онлайн можуть придбати їх ТУТ.

В Палаці Культури квитки продаватимуть з 7 листопада (щодня з 12:00 до 14:00 і з 17:00 до 19:00). Вартість: від 100 до 250 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus