USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

McDonald's шукає партнера, який запропонує ділянку у Луцьку

28 Лютого 2018 15:33
Доля земельної ділянки, що на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського, останнім часом викликала чимало суперечок серед лучан: одні бачать там сквер, присвячений героям авіації, інші – омріяний, перший у місті, МакДональдз.

Однак, як повідомили у компанії МакДональдз, аби будівництво закладу швидкого харчування в Луцьку взагалі стало можливим, насамперед потрібно налагодити співпрацю з місцевим бізнесом, а тоді шукати відповідну земельну ділянку. У Луцькій міськраді кажуть, що інвестор розглядає як мінімум дві ділянки з набагато зручнішим розташуванням.

Нагадаємо, не так давно волинське видання Волинь24 цитувало колишнього заступника міського голови Тараса Яковлева, який говорив, що інвестори МакДональдса, вивчаючи місто, нібито зацікавилися виключно цією ділянкою.

“МакДональдс погодився лише на це місце, оскільки жодна інша земельна ділянка їх не зацікавила” – наголосив Яковлев.

Натомість прес-служба МакДональдса повідомила зовсім інше - що компанія шукає партнера, який зможе запропонувати ділянку для будівництва.

«Компанія МакДональдз має намір продовжувати розвивати мережу в Україні. Ми хочемо бути присутніми у кожному місті, де є наші потенційні відвідувачів, зокрема і в місті Луцьку. На разі ми шукаємо партнера, який зможе нам запропонувати відповідну земельну ділянку для будівництва закладу МакДональдз», – зазначили у прес-службі МакДональдз.

Сьогодні, 28 лютого під час 38 сесії Луцької міськради депутати скасували рішення про виставлення на торги земельної ділянки, що на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського, оскільки там буде сквер авіаторів.

Зауважимо, що скандал навколо саме цієї земельної ділянки напередодні переріс у паніку, що нібито у Луцьку «вбивають мрію» - так, 27 лютого мешканка Луцька Юлія Панасюк зареєструвала звернену до депутатів міської ради петицію «за МакДональдз» із закликом «не руйнувати мрію багатьох молодих лучан», які будуть змушені відвідувати ресторани цієї мережі в Рівному, Львові чи Києві.

«Наявність МакДональдзу в місті – це ознака належності до цивілізованих міст, які залучають туристів та інвесторів. Це нові робочі місця та надходження до бюджету», – наголошено в петиції.

Але, як з'ясувалося, насправді ділянка на Стрілецькій-Грушевського - не єдина в Луцьку, яку розглядатимуть у МакДональдзі для будівництва закладу.

До слова, в районі кільця біля Променя, де розташована скандальна ділянка, й так непроста транспортна розв’язка. А скупчення автомобілів поблизу закладу швидкого харчування, створюватиме ще більші незручності.

Варто додати, депутат Луцької міської ради Сергій Була повідомив у Фейсбуці, що йому відомо як мінімум про дві ділянки, які цікавіші і для МакДональдз, і власне для міста – з точки зору зручності, прохідності місця і незавантаженості транспортної розв’язки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Ау Показати IP 28 Лютого 2018 16:26
Нащо нам той Макдональдс? 50 нових робочих місць? Податки в бюджет за місцем реєстрації? Бургери, чізбургери, гамбургери і т.п? Самі свого вже нічого не здатні зробити? Зробіть краще місто охайним, гарним та чистим.
суддя Показати IP 28 Лютого 2018 16:33
прдам ділянку в Ківерцях
НеМак Показати IP 28 Лютого 2018 16:59
В штатах уже люди відмовляються від усіляких бургерів - це джанкфуд. Краще сала з часником ще ніхто нічого не придумав!
Житель до НеМак Показати IP 28 Лютого 2018 17:24
Картинку бачив, чи потелеку рен тіві казало, чи хто шипнув. З дівана злізь експерт американський. Де ти був коли за променем сквер вирізали під стоянку. То стоянка виходить краще. Так диванний експерт.
Andrew Показати IP 28 Лютого 2018 17:00
Зліва від ТимТам.
остап Показати IP 28 Лютого 2018 17:14
В ЖК Егоїст на 1-му поверсі.
Їван Показати IP 28 Лютого 2018 18:10
Нє, американський хавчик ментально чужий волинякам ! А як ви нащот того, шоб в Луцьку торгувати шацькими пончиками ?
Брехня Показати IP 28 Лютого 2018 18:23
Не брешіть людям, щоб в нас був мак то треба населення в 1 млн. Не робіть цей цирк.
Анонім до Брехня Показати IP 28 Лютого 2018 18:39
В Рівному є мільйон?
Віца до Брехня Показати IP 28 Лютого 2018 19:02
У Рівному немає 1 міліона населення, а макдональз є.І Рівне село проти Луцька
гість Показати IP 28 Лютого 2018 18:42
Дивно читати коментарі людей про МакДональдз....така мега подія....не вже немає куди піти?
луцьк Показати IP 28 Лютого 2018 19:41
Булоб,круто якби він внач був
Смл Показати IP 28 Лютого 2018 20:22
Є вільний кінотеатр ''Луцьк'' там нічого нема но чого стоять то зробий макдонал
Жека Показати IP 1 Березня 2018 08:17
Була вже егоїст побудував, побудує ще й макдональдс...
ИМХО Показати IP 1 Березня 2018 10:42
Поява у нас в місті Луцьку будь-якої всесвітньої мережі (чи то Макдональдс, Ікеа тощо) буде свідчити про більш-менш прийнятний інвестиційний клімат та буде маяком для інших іноземних компаній, що тут можна вести бізнес.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus