USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку не продаватимуть ділянку, на якій буде сквер авіаторів

28 Лютого 2018 15:13
Ділянку на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського депутати вирішили не виставляти на торги, адже там створюватимуть новий сквер.

Депутати під час 38 сесії Луцької міськради 28 лютого скасували рішення про виставлення на торги ділянки на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського, на якій встановлено меморіальний камінь видатному льотчику Першої світової війни Костянтину Арцеулову.

Як зауважив голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук, проект рішення підготували, зважаючи на звернення від громадськості та плани зі створення трьох нових скверів у Луцьку. Так, йдеться про сквери на місці квіткового ринку у центрі міста, на місці алеї троянд на проспекті Волі та на вказаній ділянці. Він наголосив, що місто потребує більше громадських зон та місць відпочинку громадян.

Щодо коментарів про можливе розміщення на ділянці «Макдональдсу», він зазначив, що міська рада не має жодних договорів з «Макдональдсом» про те, що там повинен бути відкритий такий заклад. Якщо фірма захоче провадити діяльність у Луцьку, вона зможе звернутися в міськраду і тоді конструктивно напрацьовуватимуть пропозиції щодо земельних ділянок.

Депутати підтримали проект рішення попри те, що розгляд питання супроводжувався гучною музикою з динаміка, який приніс Павло Данильчук, аби заблокувати роботу сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
жора Показати IP 28 Лютого 2018 15:36
чемодан не занесли?
жора Показати IP 28 Лютого 2018 15:45
централ парк круче мака?
127 Показати IP 28 Лютого 2018 16:36
Не лучшее место для сквера. Вокруг интенсивное автомобильное движение, высокая загазованность. Сомнительное благо для города.
Читач Показати IP 28 Лютого 2018 19:18
Слава Ісусу Христу! То перший крок зупинення незаконного захоплення міських земель.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus