USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи будуть у Луцьку будувати нові тролейбусні лінії

16 Лютого 2021 14:13
В обласному центрі Волині не планують будувати нових тролейбусних ліній, натомість місто виділятиме кошти на ремонт існуючих, а також покращуватиме транспортне сполучення між мікрорайонами.

Про це під час чергової передачі тролейбусів «Богдан» повідомив міський голова Ігор Поліщук.

«Ми не будемо прокладати нову тролейбусну мережу, адже це невигідно. Краще взяти тролейбуси, які мають автономний хід, оскільки будівництво мережі – це дуже довгий процес. Тому я думаю, що будувати нові лінії недоцільно. Ми будемо виділяти кошти на оновлення існуючих тролейбусних ліній, адже вони зношуються та потребують ремонту», – зазначив Ігор Поліщук.

Водночас міський голова наголосив, що сьогодні є необхідність прокласти маршрут до Нового ринку в районі вулиці Львівської та забезпечити кращим транспортним сполученням мікрорарайони Вишків та Теремно. Також потрібно попрацювати над сполученням на вулицях Дубнівській та Володимирській.

Нагадаємо, що сьогодні Луцьк отримав чергову партію тролейбусів «Богдан». Загалом місто має вже десять новеньких тролейбусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 16 Лютого 2021 14:32
"Ми не будемо прокладати нову тролейбусну мережу, адже це невигідно." - А тролейбус, якому доведеться замінювати баратейки це дуже вигідно. Давайте тоді взагалі на електробуси перейдемо, ще вигідніше за такою логікою.
БУХой АЛкаш до Анонім Показати IP 16 Лютого 2021 14:41
Всем пох на город. Кто может тот валит за границу
Alex Показати IP 16 Лютого 2021 15:34
А де ж обіцяний маршрут з вулиці Львівської до Нового ринку???
123 до Alex Показати IP 16 Лютого 2021 18:30
Обіцяного три роки ждуть, не чули?) Залишилось лише уточнити, з якого саме дня починати відлік цих трьох років))
Шок Показати IP 17 Лютого 2021 06:02
Завжди для комфорту мешканців міста має бути доцільно, а якщо ні то ткраще помовчати! І ,,, ще одне,,,, звичайно щось новеньке зробити тяжко! Дававайте краще нехай все буде добите стареньке,,, це ж «недоцільно»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus