USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи отримали волинські медики підвищені зарплати у зв’язку з пандемією COVID-19

27 Квітня 2020 22:15
Волинські медики, залучені до боротьби з COVID-19, поки що не отримували підвищених виплат заробітної платні, обіцяних державою. Однак, окремим із них виплатили підвищені зарплати із місцевого бюджету.

Про це повідомили під час онлайн-брифінгу у Волинській ОДА.

Так, під час заходу йшлося про те, що наразі невідомо, чи отримуватимуть медичні працівники із Волині підвищені виплати заробітної плати після карантину, мовляв, це вирішуватимуть на рівні керівництва держави.

Також під час брифінгу стало відомо, що підвищені виплати окремі волинські медики отримали лише з місцевих бюджетів.

Разом із тим, повідомили, про стан здоров’я волинських медиків, хворих на COVID-19.

За станом на 27 квітня із 76 медиків з області, у яких виявили COVID-19, немає жодної людини, яка перебуває на апараті штучної вентиляції легень. Також жоден із медичних працівників не перебуває у важкому стані чи у реанімації.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 10 медсестер, 12 санітарок та 2 лікарі з Волинської обласної клінічної лікарні інфікувались коронавірусом.

Нагадаємо, раніше Кабінет Міністрів України прийняв постанову, яка визначає правила та умови, за якими медичні працівники, які залучені до боротьби з COVID-19, будуть отримувати підвищені зарплати, а заклади охорони здоров’я – оплату послуг через Національну службу здоров’я України.

Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні Уряду 24 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 28 Квітня 2020 07:29
Вже "отримали" вчителі по 4 тис$, тепер "отримають" медики.., а Лохторат ведеться на обіцянки як і попрошенкі: "мир за години і долар по 10!". Щоб виконати обіцяне потрібно мати кошти і ХТОСЬ їх має заробити, а не вкрасти і вивезти за кордон. (передбачена така виплата в бюджеті?) а біцяти можна завтра рай в Україні.. (ще януку суд дозволив не виконувати обіцяного і ніхто це" рішення"не відміняв!)
? Показати IP 28 Квітня 2020 07:54
Просто й казати нічого не хочеться. Зробимо їх ще раз разом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus