USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи зможуть хворі волиняни здати ЗНО

10 Червня 2020 22:34
Волиняни, які захворіють під час основної сесії ЗНО, зможуть скласти тестування під час додаткової сесії. Для цього протягом п’яти днів з дня тестування основної сесії потрібно подати відповідні документи, які розглядатиме регламентна комісія ЛРЦОЯО.

Про це йшлося 10 червня під час пресконференції після проведеної наради з питань організації ЗНО у 2020 році.

Так, з 25 травня до 9 червня тривав додатковий період реєстрації для осіб, які не встигли зареєструватися в основний період через карантин, проживають на тимчасово окупованій території, є учасниками антитерористичної операції, складатимуть ДПА у формі ЗНО, але з поважних причин не змогли зареєструватись під час основної реєстрації, а також особи, які є засудженими до позбавлення волі або взяті під варту.

Як розповіла директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, щороку від початку створення системи ЗНО була додаткова сесія для того, щоб ті діти, які захворіють під час основної сесії, мали можливість перездати та вступити до закладів вищої освіти.
«Є найрізноманітніші випадки захворювання напередодні дня ЗНО – сьогодні було нормально, зранку погано, а завтра температура і таке інше. Зрозуміло, що до дитини викликають лікаря, є форма медичної довідки. Потім протягом п’яти днів з дня проведення основної сесії нам подають документи для участі у додатковій сесії. Ми передбачаємо, що цьогоріч у Луцьку, Львові та Рівному будуть пункти тестування додаткової сесії, але не передбачаємо, що їх буде більше. Не хочеться, щоб участь хворих дітей, які з’являються під час додаткової сесії, була пов’язана з коронавірусом. На жаль, в нас є багато дітей з супутніми хворобами», – зазначила Лариса Середяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Червня 2020 22:41
Те ЗНО нікому не потрібне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus