USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чимало росіян переходять воювати на бік України, – розвідка

25 Березня 2022 13:30
Серед російських військових зростає кількість тих, хто переходить на бік України, щоби боротися з режимом президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє Головне управління розвідки, пише Кореспондент.

"Дедалі більше російських військовослужбовців не лише відмовляються брати участь у війні проти України, а й переходять зі зброєю в руках на бік України для участі у боротьбі проти злочинного режиму Путіна", – йдеться у повідомленні.

Щоправда кількість таких військових не розголошують.

Тим часом командир одного з підрозділів легіону "Свобода Росії", що воює на боці Збройних сил України, звернувся до російських військовослужбовців із закликом переходити зі зброєю в руках на бік України, пише УНІАН.

"24 лютого я і моя рота зайшли на територію незалежної України, виконуючи злочинний наказ диктатора Путіна. Я зрозумів, що ми зайшли сюди явно не з благими намірами, нас тут ніхто не чекав із квітами, а навпаки – нас відганяли і називали фашистами. Товариші військові, виконуючи злочинний наказ Путіна, ви здійснюєте найбільшу помилку. 27 лютого за допомогою співробітників СБУ я і моя рота перейшли на бік України з метою справді захистити народ від фашистів. У вас іще є можливість припинити безчинства", – заявив російський військовий.

Росіянам дозволили створити окремий підрозділ "Свобода Росії".

"Ми вже виконуємо завдання разом з нашими братами-білорусами та українцями. Брати, я закликаю вас прокинутися: вступайте у наші лави, приєднуйтеся до легіону "Свобода Росії".
До слова, у лавах ЗСУ також воюють тисячі іноземців зі США, Британії, Данії, Білорусі, Польщі тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus