USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чиновник викликав у Верховну Раду СБУ і ДБР через тестування сенсорної кнопки

27 Серпня 2019 15:10
Заступник керівника апарату Верховної Ради Володимир Слишинський заявив, що сенсорна кнопка для голосування нардепів у Верховній Раді не відповідає трьом статтям регламенту. У зв'язку з цим він запросив представників СБУ і ДБР у Верховну Раду.

Про це він повідомив на брифінгу у вівторок, 27 серпня, пише «Слово і Діло».

ЧИТАТИ ЩЕ: УДАР ПО КНОПКОДАВАХ: У РАДІ ГОЛОСУВАТИМУТЬ ЗА ВІДБИТКОМ ПАЛЬЦЯ

«Для того, щоб запроваджувати ці норми мають бути передбачені в регламенті і розроблені спеціальні інструкції з посиланням на неї. Тобто це має бути прописано у регламенті», - сказав заступник керівника апарату ВРУ.

Також Слишинський пояснив візит до парламенту співробітників СБУ і ДБР: «Вони приходили брати від мене пояснення. Їм необхідно було провести слідчі дії і я, як посадова особа, дав добро на проведення зазначенних слідчих дій... Вони підійшли попросили, я на законних підставах їх допустив і написав з цього приводу письмову заяву про те, що я надаю згоду, щоб вони зайшли і оглянули все».

За словами Слишинського, він покликав правоохоронців 22 серпня, коли був на допиті в ДБР. Він заявив, що повідомив працівникам ДБР про те, що відбуваються «дії спрямовані на вчинення злочину». Посадовець додав, що спочатку йшла мова про запровадження кнопки, а не тестування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2019 15:32
А можна в двох словах пояснити суть проблеми...
ВВ до Лучанин Показати IP 27 Серпня 2019 17:59
Сенсор зараз зчитує лише тепло, Хочуть щоб відбитки зчитував..Кнопкодавство відмінять таким чином

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus