USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські СБУшники дали інструкції для Луцьких ДНЗ

4 Вересня 2014 08:15
У випадку надзвичайних ситуацій вихователі луцьких дошкільних навчальних закладів знають, як потрібно діяти. Їх навчили СБУшники.

Про це стало відомо під час засідання круглого столу на тему «Підвищення рівня безпеки вихованців дошкільних навчальних закладів міста Луцька», яке відбулося вчора, 3-го вересня.

«Задля безпеки дітей, вихователі ДНЗ отримали розроблений пакет інструкцій від СБУ, згідно з яким вони знають, як діяти в випадках надзвичайних ситуацій», - розповідає начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк.

Зауважимо, що зараз у дошкільних навчальних закладах міста встановлюють тривожні кнопки – охоронні системи швидкого реагування на надзвичайні події. Інциденти уже були.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
cмал Показати IP 4 Вересня 2014 09:05
що за надзвичайні ситуації мають бути ???
Туристка Показати IP 4 Вересня 2014 11:21
Це можуть елементарно вдертись грабіжники чи на територію чи в сам заклад, розлучені батьки не поділять дитину і кожен старається забрати першим і собі. Повірте, і в ДНЗ бувають надзвичайні ситуації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus