USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Численні рани та переломи: на Волині бійцівський пес напав на 7-річну дівчинку. Відео 18+

30 Квітня 2024 17:30
У селищі Іваничі пес бійцівської породи погриз сусідську 7-річну дівчинку. Дитина підійшла до огорожі, а собака вибіг з обійстя, коли відкрилися ворота.

Про це повідомляє Нововолинськ. Інфо.

Подія трапилася на вулиці Вишневій (Мічуріна). Дитина отримала множинні рани голови та переломи кінцівок.

З Іваничівської лікарні дитину госпіталізували в обласну, де провели операцію. Попереду ще чекають додаткові обстеження та реабілітація.

Читати ще: У Луцьку пітбуль покусав дитину: господаря оштрафували, а пса забрали

«Пес навчився вибиратись поза межі приватної території навіть із закритою огорожею і вже кидався на дітей», - повідомляє мама постраждалої дівчинки.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП, за цим фактом слідчі внесли відомості до ЄРДР за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Дитину з травмами госпіталізували до лікарні. Це відбулося під час прогулянки з подружкою, дівчинка йшла до неї в гості, як собака накинулася та покусала її. Наразі усі обставини інциденту встановлюють слідчі.

Читати ще: Дівчинку, на яку на Волині напав бійцівський пес, прооперували: повідомили, у якому стані дитина

Увага, на відео дуже вразливі кадри!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 30 Квітня 2024 19:06
Така собака на вулиці має бути або в вольєрі зачинена, або в наморднику. Треба ввести правову норму, якщо власники не надягають намордники своїм собакам, то як покарання змушувати носити намордники власників собак. Нещасна дитина, пережила такий жах, ще шрами залишаться точно на все життя і на тілі, морально.
Радувець Ларіса Показати IP 30 Квітня 2024 21:50
Немає слів, зіпсували дитину і подальше її життя....
Селянин Показати IP 30 Квітня 2024 22:09
Заборонити заводити таких порід.
Станіслав Показати IP 1 Травня 2024 00:34
Собаку знищити, господарям собаки одягнути намордники і закрити у вольєр!!!
Стас Показати IP 4 Травня 2024 08:46
Хазяїв таких собак треба садити в тюрми.Чому зоозахисники так піклуються за тварин, а життя людини в нас зовсім не цінується. Кругом гуляють пси бе намордників, а законодавці мовчать, бо самі втрачають людські цінності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus