USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Читальна зала у раритетній автівці: поблизу Луцька облаштували креативну бібліотеку

23 Червня 2019 11:25
У селі Сирники Луцького району ініціативні мешканці облаштували бібліотеку просто неба. Замість книжкових полиць тут холодильники, а почитати можна просто в ретро автомобілі.

Про це йдеться на facebook-сторінці Міжнародного літературного фестивалю "Фронтера".

«Уявіть собі невеличке село. Майже усі заклади там позакривали, а працює лише клуб. Та й на нього бракує фінансування. Однак у цьому селі прекрасна, згуртована громада та креативні люди. Вони не чекають, що хтось прийде та змінить життя, вони роблять це самі!

Так, завдяки Галині Волянюк та Оксані Гарбарук-Глушко у селі Сирники з‘явився креативний простір для читання!

Сьогодні були завершені роботи, й зовсім скоро книги знайдуть своє місце на поличках... холодильників! Саме там буде невеличка і єдина в населеному пункті бібліотека.

А почитати можна не лише на свіжому повітрі, а й у раритетній автівці! Тому, будете там – обов‘язково зайдіть подивитися та почитати.

До речі, організатори з радістю приймуть в дар хороші книги! Тому, якщо маєте на полицях томики, якими готові поділитися – привозьте!», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, що Галина Волянюк з Оксаною Глушко взяли участь у конкурсі соціальних проєктів від ГО «Активні громадяни» спільно з Британською Радою.

Виграли та отримали фінансування на 7000 гривень на облаштування відпочинкової зони біля клубу «Хата-читальня» та створення бібліотеки під відкритим небом.

Відтак книжкові полички авторки проєкту облаштували в холодильниках, а почитати пропонують у ретро автомобілі, який нещодавно знайшли на металобрухті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus