USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ДАІ дозволили ховатися в кущах

1 Грудня 2010 17:11
Працівникам ДАІ знову дозволили ховатися в кущах, зупиняти водіїв без причини і ловити на перевищенні швидкості відразу за знаком початку населеного пункту.
Зміни відбулися у зв'язку з тим, що розпорядження МВС №466 від 21 травня 2009 року втратило чинність, повідомляє «Дзеркало тижня».
Скасування цього розпорядження означає, що, зокрема, втратила чинність заборона на «засідки у кущах», а порушників швидкісного режиму тепер можуть зупиняти відразу після знака населеного пункту.
Зокрема втратила чинність така норма, як заборона на патрулювання дорожнього руху із місць, закритих для учасників дорожнього руху: дорожня інфраструктура, дерева, кущі.
Крім того, тепер інспектори можуть вимірювати швидкість відразу після того, як автомобіль перетнув знак початку населеного пункту. Тобто заборона на протоколювання перевищення швидкості в зонах дії знаків, що обмежують максимальну швидкість в зоні в'їзду до міста на відстані 1000 метрів, теж втратила чинність.
Перестала діяти і заборона на протоколювання порушення, зробленого через неналежний стан проїзної частини, наприклад, перетин суцільної для об'їзду перешкоди, ями.
Тепер не братимуться до уваги і пом'якшуючі обставини при визначенні розміру штрафу. Наприклад, за проїзд на червоне світло через термінову доставку хворого до медустанови тепер співробітник ДАІ має право накласти максимальний штраф.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
IgorOkCJ Показати IP 1 Грудня 2010 17:14
та вони і до цього за кущами ховалися...!
Wolf Показати IP 1 Грудня 2010 17:22
Як то кажуть - все для людей....
Волиняка Показати IP 1 Грудня 2010 18:02
Нехай би зразу ж машину на штрафмайданчик а водія в тюрму, ото мажорам лафа була б, їх всеодно ніхто не чіпає.
Zheniok Показати IP 1 Грудня 2010 19:28
а рішення про зьільшення штрафів там часом чинність не втратило?
Проффесор Показати IP 2 Грудня 2010 07:54
ПОЧУЮ КОЖНОГО!!!!!!!!!!!
Є Показати IP 2 Грудня 2010 09:46
ГОМОСЯТІНА!!!
VSC Показати IP 2 Грудня 2010 10:16
Все эти приказы и распоряжения для лохов. Есть закон "О милиции" и есть ПДД, вот там четко прописано, когда и за что можно остановить автомобиль. Все остальные придирки незаконны. Вот только одна беда, законы не работают, жаловаться некому. Прокуратура футболит, а суды принимают решения в пользу бюджета.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus