USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

ДАІ отримала «на горіхи» за снігові затори в Луцьку

27 Грудня 2012 15:52
Одному з заступників начальника обласного управління ДАІ оголошено стягнення за незадовільний стан луцьких доріг в період снігопаду.

Про це 27 грудня під час прес-конференції розповів начальник обласного управління МВС України Олександр Терещук.

Так, його дуже турбують затори на вулицях Луцька, які виникали під час снігопаду 15-16 грудня. Мовляв, кажуть, що такого в обласному центрі раніше не було.

«Десь не спрацювало ДАІ, десь дорожники не спрацювали. А там треба наводити порядок. Уже і стягнення оголосив», - зауважив посадовець.

Водночас він додав, що стягнення оголосив для одного з заступників начальника обласного управління ДАІ, який власне й відповідає за належний стан доріг.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанка Показати IP 27 Грудня 2012 15:59
І правильно зробив начальник. На що дивиться ГАІ,машини ставлять депопало. Дорога прогорнута вузенька не можуть розминутися ні тролейбуси ні машини, а вони понаставляли машин своїх,затори ні пройти людям, ні проїхати маршруткам. Заберуть машини, оштрафуйте їх так, щоб іншим разом не захотілося ставити машини на проїзджій частині. Та покиньте їх дома, нарешті, пересядьте на громадський транспорт, заради ж своєї безпеки.Люди поводять себе як тварини інакше це назвати не можна.Така кругом безвідповідальність і безнаказаність,що страшно на все це дивитися. А міліція сидить у кабінетиках,їм, звичайно,добре, тепло і мухи не кусають, Затори так затори, а воно їм тра.
QQQ до Лучанка Показати IP 27 Грудня 2012 20:45
Який у тебе діагноз? Може вже клімакс? Читаю твої коменти і жалко тебе: вічно всім незадоволена. Тебе, що чоловік "не любить" вночі? Шкода, може добріша була б...
Чеширский Кот Показати IP 27 Грудня 2012 16:07
Лучше бы "по голове". И нам приятнее, и им больнее.
Семен Показати IP 27 Грудня 2012 16:38
Кстати, заторы большие создавались именно там, где и стояли машины ДАИ.
ххх Показати IP 27 Грудня 2012 20:19
найбільші затори біля прокуратури і обласного мусорного ящика
Московка О.М. Показати IP 27 Грудня 2012 21:30
і що змінилось??? знову з нас дурнів роблять, сьогодні покарав для публіки, за місяць тихенько зняв і подяку з премією виписав...
Саша Показати IP 27 Грудня 2012 22:52
з радаром їздити по 100 гривень збивати прикольніше,ніж порядкі наводити....
Міля Показати IP 27 Грудня 2012 23:04
Ну й більше нікоо н здивуєш. Прелали з здоровоі голови на хвору. Соколвська сніг не прибирала а винно ДАІ. Це шо у правилах написано. Дураки.
Юрік Показати IP 28 Грудня 2012 02:38
найшли цапа відбувайла, він що винний що сніг пішов?
Юрій Показати IP 28 Грудня 2012 10:16
Лучанка , шановна, перед тим, як щось написати, подумайте головою. Людям не було де ставити машини, іншого виходу як на узбіччі просто не було, про що ви говорите
Лучанка Показати IP 28 Грудня 2012 10:43
до ООО,ти мене жалій у мене якраз усе в порядку, і чоловік любить і дітки чудові.Просто люблю людський порядок, повагу і,щоб кожен на своєму місці був відповідальний.А ти, напевно мент,бо тільки менти такі агресивні,і думають, що їм можна все. Не дай Боже до них попасти.Самі творять самосуд бе суда і следствия. Якщо тобі пободається стояти у заторах, то стій, ходити попід машини,то ходи, мою сусідку якраз і машина збила, ішла по проїзджій частині, а не було бульш кудою йти,бо кругом стояли машини.
QQQ до Лучанка Показати IP 28 Грудня 2012 15:27
А при чому тут менти? Який причинний звязок між снігом, міліцією і збитою сусідкою? Всі ходили по вулицях в сніг, а збила машина твою сусідку - і винні менти. З такою логікою : краще відключити тобі інтернет,бо в Локачах згорить сарай. Тобі аби писати негативні коменти на будь-які новини. Позитиву в тобі не має. Так що горнися ближче до чоловіка. З НОВИМ РОКОМ !!!!
Лучанка Показати IP 28 Грудня 2012 17:01
Шановний я не негативні пишу, а правду пишу і реально дивлюся на речі.А ти на все дивишся через рожеві окуляри, реально світ не сприймаєш. Якщо ти не бачиш негативу,то як можна змінити життя на краще.Якраз у нашому житті зараз, тільки один негатив.Скільки ти добра зробив будь-якій людині? А я кожен день намагаюся зробити людям добро, хай дрібницею, а людині приємно, ніколи не гоню людей зайвий раз в різні інстанції, а сама побіжу підпишу, щоб людина не хвилювалася.А ти говориш в мені нема позитиву.Не посада красить людину, а людина посаду.На якій би ти посаді не сидів,будь людиною.А Інтернет в мене на роботі і вдома і працюю в ньому я вже 17 років.Все полеміка з тобою закінчена. З Новим роком!!!!!!
Galanin Показати IP 9 Січня 2013 01:27
Судячі по діагнозу вона дійсно з Локач

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus