USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Данілов розповів про план Росії «легітимізувати» Януковича в Україні

27 Травня 2022 09:44
Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов розповів, що колишній голова Конституційного Суду України Олександр Тупицький мав взяти участь у легітимізації президента-втікача Віктора Януковича після нападу Росії на Україну 24 лютого.

Про це він заявив у інтерв’ю 24 каналу.

Данілов пояснив, що в Україні почали готуватися до повномасштабної війни Росії ще з лютого 2021 року, коли перше рішення РНБО стосувалося ексголови Конституційного Суду України Олександра Тупицького.

«Коли перше рішення РНБО стосувалося пана Тупицького, який отримав у грудні минулого року заяву нібито від пана Януковича, який не має до нашої країни крайні 8 років взагалі ніякого стосунку. В РФ був проект повернення Януковича через юридичну процедуру через наші суди, ОАСК. Це доведений факт. Це не розуміють тільки ті люди, які заплющують очі й не мають бажання із цим зараз розбиратися», – розповів він.

Данілов зазначив, що ці судді мають сьогодні давати покази Службі безпеки України.

«Але зараз ми в стадії війни і до деяких гауляйтерів ще не доходять руки», – додав секретар РНБО.

Як повідомляли раніше, на початку весни засудженого за держзраду експрезидента Віктора Януковича привезли до Мінська, де його хотіли оголосити «президентом України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психіатр Показати IP 27 Травня 2022 10:35
навіть не смішно це клініка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus