USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Де купити металопластикові вікна в Києві?*

6 Травня 2019 15:36
Кожен, хто зібрався поміняти старі віконні рами, замислюється, де купити металопластикові вікна в Києві. Щоб придбати вікна з гарантією якості, потрібно звернутися до регіонального представника компанії «ВЕКА Україна». Це дочірнє підприємство одного зі знаменитих виробників профілю для віконних і дверних систем VEKA. Виробництво віконних конструкцій цього бренду налагоджене по всьому світу, в тому числі і в Україні.

Наразі VEKA - найбільший виробник профілю для металопластикових вікон. Кожне з дочірніх підприємств контролюється головним офісом, який знаходиться в Німеччині. Продукція повністю відповідає європейським стандартам якості і надійності.

7 причин, чому варто придбати вікна з профілю VEKA

При виборі металопластикових вікон багато хто не розуміє, чим вони відрізняються, адже зовні вони дуже схожі. Але насправді у кожного виробника профілів є свої відмінні риси. Профілі, що виготовляються компанією VEKA, мають низку переваг, які виділяють їх серед безлічі інших виробників.

1. Профіль VEKA має сертифікат якості ISO 9001: 2008 і RAL GZ 716/1. Це гарантує надійність і якість встановлених металопластикових виробів. RAL на сьогоднішній день вважається найсуворішим стандартом при оцінці характеристик продукції.

2. Каркас квадратної форми виготовляється з металу товщиною 1,5 мм, що збільшує міцність всього виробу.

3. Товщина стін становить 3 мм. Це також є серйозною перевагою металопластикових вікон з профілю VEKA. Цей параметр впливає на експлуатаційні якості конструкції, її стійкість до різких перепадів температур.

4. При експлуатації вікон велику частину навантаження зазнає фурнітура. У профільних системах VEKA основний паз закріплений додатковим ребром жорсткості, що збільшує термін функціонування фурнітури.

5. Ще однією особливістю є виступаючий штапик. Конструкція вікна така, що штапик виходить за межі рами всього на кілька десятих сантиметра. Це дозволяє без зайвих труднощів монтувати вікна, а також зменшити стикувальну щілину, через яку проникає дорожній пил і забруднення.

6. В металопластикових вікнах ущільнювач максимально близько знаходиться до штапика, що візуально краде неприємну чорну окантовку на рамі.

7. Для виробництва вікон використовується високоміцний пластик, який не сприйнятливий до різких перепадів температур, не вимагає особливого догляду, надійно зберігає тепло і прослужить багато років.
Де купити вікна в Києві на вигідних умовах?

Вікна з профілю VEKA, які за своєю якістю і споживчими властивостями відповідають європейським стандартам, відрізняються сучасним дизайном, посиленою теплоізоляцією і герметичністю можна придбати в Києві.

Щоб купити металопластикові вікна в Києві, можна звернутися в центральний офіс компанії або до її партнерів. Можна замовити їх з доставкою в будь-яке зазначене місце. Вікна доставлять точно в обумовлений термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus