USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Де у Луцьку безпечно купатися

15 Червня 2022 20:21
Водойми на території Луцька придатні для купання, а на міських пляжах чергують рятувальники.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому 15 червня.

Зі слів Луцького міського голови Ігоря Поліщука, луцькі водойми оглянули фахівці й зробили дослідження води. Зокрема йдеться про Теремнівські ставки та річку Стир.

«Комісія, яка проводила перевірку водойм на предмет безпечності в купальний сезон, Теремнівські ставки визнала придатними. І Стир також. Центральний пляж відкритий для відвідувачів. Там також є пост рятувальників», – зазначив він.

Читати ще: Початок пляжного сезону: волинські рятувальники розповіли та показали, як поводитися на воді. Фото

Міський голова також подякував працівникам ДСНС за роботу, адже днями вони врятували життя жінці на Теремнівських ставках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Морж Показати IP 15 Червня 2022 21:32
Ігор !!! На центральному пляжі в парку, поблизу вагончиків моржів демонтували роздягальні (6) - встановили всього одну, там постійно черги з трусами у руках !!, Ганьба ... Покращення млять !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus