USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку буде «гаражний розпродаж» задля допомоги бійцям

18 Вересня 2014 08:00
Благодійний "гаражний розпродаж" з метою - назбирати кошти на придбання тепловізора для бійців 51 бригади, відбудеться у Луцьку. Про це повідомляють у прес-службі ВОГО "Фундація розвитку громад".

21 вересня з 11.00 до 19.00 усі небайдужі можуть принести речі, які їм не потрібні, на Театральний майдан. Це може бути одяг, взуття, прикраси та біжутерія, якісь цікаві побутові речі, рушники, картини, старі годинники, книжки, обереги та сувеніри.

"Цієї неділі кожен лучанин матиме можливість зробити подвійну корисну справу – не тільки позбутися непотрібних речей у своїх квартирах, але і допомогти волинським військовим, які захищають нашу країну на Сході. Приносьте одяг, який ви не носите, книжки, що вже прочитали, та інші речі, які більше не приносять радості, а ми спробуємо знайти їм нових господарів та подарувати другий шанс. Пам’ятайте, що кожна принесена або куплена річ може врятувати життя солдатам, бо кошти, зібрані під час розпродажу, підуть на купівлю тепловізору", – говорить виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Приносити речі можна вже зараз до офісу ВОГО "Фундація розвитку громад", що розташований за адресою: Луцьк, вулиця Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Також на Театральному майдані у неділю можна буде написати листа, намалювати картину, створити листівку для наших героїв, аби підтримати їх. Усі листи від лучан передадуть разом із речами та продуктами на Схід на ті блокпости, де служать волинські військові.

Довідка:

Теплові́зор (інфрачервона камера) — оптико-електронний прилад для візуалізації температурних полів та вимірювання температури. Переважно працює в інфрачервоній частині електромагнітного спектру - теплові зображення утворюються завдяки зміщенню максимумів спектрів власного випромінювання тіл під час їх нагрівання у короткохвильову область.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанка Показати IP 18 Вересня 2014 08:22
обіцяють дощ
Тарас Чурило Показати IP 18 Вересня 2014 09:15
Я бачу все що зараз не робиться в країні, все заради армії, тільки армія як залишалась бідною так і залишається
Джулія до Тарас Чурило Показати IP 18 Вересня 2014 10:20
Ну і що особисто Ви зробили?
Зробимо! Показати IP 18 Вересня 2014 09:44
Зробимо із центру Луцька нове сміттєзвалище! Приносьте все непотрібне!
белое крыло Показати IP 18 Вересня 2014 10:45
А у нас Госпада-Паны.все по законом физики.Если где то убыло то где то прибыло) если не удалят то рассказываю.ребята с 51-которые 5-ть месяцем стояли в окопах крови градах смерча.ни Х*Я .ни какой дапамоги не видели Все воруется еще при дерябканье.Это сектанская технология Вы спросите какая Ответим...вымыть из вашего кармана как больше денег..пройдите посмотрите коробочки для денежек Там там и тому подобные были раньше 100 200 500 а теперь 1 2 10 ну 50....Спасибо секте и технологам что сделали нас гораздо беднее...и на по следок..если голос продавали за прод.набор то теперь примерно за 50 гр будут покупать..ура!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus