USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де у Луцьку ремонтують дорогу та влаштовують дорожню розмітку

2 Вересня 2022 19:37
У Луцьку тривають ремонти доріг та прибудинкових територій. Також проводяться доволі масштабні роботи й у селах Луцької громади.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Зокрема, роботи з поточного ремонту уже проведені на вулицях Львівська, Володимирська, Гордіюк, Гнідавська, Рівненська, Данила Галицького, Огієнка, Шевченка, Чернишевського, Ківерцівська, Яровиця, Теремнівська, Винниченка, Ветеранів, Кравчука, Карбишева, Грабовського, Чорновола, Шопена, Стрілецька, Писаревського, Електроапаратна. Також на перехресті Данила Галицького – Глушець – Ковельська, перехресті Степана Бандери – Коперніка – Шопена, проспектах: Відродження, Молоді, Перемоги та Київському майдані.

Нині тривають роботи на вулицях Карпенка-Карого, Мамсурова, Набережна, Потебні, Зацепи, Салтикова-Щедріна, проїзді з вулиці Чернишевського до будинку № 26 на вулиці Новочерчицькій.
У планах до кінця року провести роботи з поточного ремонту дорожнього покриття на бульварі Дружби народів, проспектах Президента Грушевського, Відродження (від Рівненської до Хурсенка), вулицях Глушець, Ковельській, Софії Ковалевської (на ділянці від вулиці Гетьмана Мазепи до Християнської), Залізнична, Хотимська, Богдана Хмельницького, Вербова, Окружна, Балакірєва, 7-му Малоомелянівському провулку.

Також для безпеки дорожнього руху проведено влаштування дорожньої розмітки на вулицях та проспектах Луцька.

Крім того, проведено фарбування перил і огороджувальних елементів на мостах та шляхопроводах. Нині тривають роботи з ремонту пішохідного мосту біля залізничного вокзалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 2 Вересня 2022 20:19
Завжди цікавить: ми до осені їздимо по вбитих дорогах без розмітки, потім їх латають і малюють на два місяці до снігу - чому?! Чому це не робиться навесні коли з снігом сходить асфальт і розмітка?
Ася Показати IP 2 Вересня 2022 22:39
100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus