USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Демонтаж незаконних конструкцій у Луцьку не проводили через зрив тендерів

24 Листопада 2021 15:03
Тендер на визначення підрядника з проведення демонтажу незаконно встановлених МАФів та конструкцій у Луцьку оголошували шість разів.

Про це йшлося під час чергового засідання сесії Луцької міської ради.

Зокрема, депутати ухвалили проект програми впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій на території Луцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Нагадаємо, на її реалізацію потрібно шість мільйонів гривень.

Зі слів Луцького міського голови Ігоря Поліщука, цього року демонтажі не відбувалися через зриви тендеру, оскільки учасники постійно оскаржували торги.

«Цього року 6 разів не відбувався тендер. Але вже маємо право підписати прямий договір і ці 1,5 млн гривень освоїмо», – зауважив він.

Також директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська повідомила, що у минулі роки вдавалося навіть повертати частину коштів.

«Демонтовані об’єкти здаються на металобрухт, зазвичай все залежить від того, які конструкції знімаємо. У минулі роки там були різні суми: і 200, і 300 тисяч. Торік багато зусиль було витрачено на зняття парканів, знімали і сараї, які були з деревини», – зауважила вона.

До слова, у Луцьку готуються також ухвалити нові правила благоустрою Луцької громади.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 24 Листопада 2021 15:47
Коли вже ций гадюшник поблизу замку Любарта під назвою "Cтарий рино" зітруть з лиця землі !!! ???
Іра Показати IP 24 Листопада 2021 17:54
Коли нарешті, приберуть гараж черепашку и юні- паркер в дворі Гулака Артемівського 7!?! Скільки можна писати і просити?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus