USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Дем’яненко розповів про долі футболістів

25 Січня 2012 12:26
Луцька «Волинь» вирушила до Туреччини на другий тренувальний збір. Про долі кількох футболістів розповів головний тренер команди Анатолій Дем'яненко.

Про це інформує «ФкВолинь» з посиланням на «Спорт-Експрес в Україні».

Повертаючись до попереднього збору, наставник лучан згадав про тих спортсменів, яким не вдалось уникнути травм. Так, за його словами, з ладу надовго вибув Микола Наконечний. Мовляв, у нього - тріщина в щиколотці.

«Йому належить півтора місяці ходити в гіпсі, після чого почнеться період відновлення», - пояснив Дем'яненко. Однак, він стверджує, гравця з рахунків не скидають. Мовляв, він входить в когорту футболістів, які потрібні «Волині».

«За його плечима значиться досвід виступів у Прем'єр-лізі, так що ми на Наконечного розраховуємо», - додав тренер.

Щодо гравців, які не поїхали на перший збір – Богдана Карковського, Ярослава Кінаша, Дмитра Смирнова, Корнела Бути і В'ячеслава Акімова, Демяненко висловився: «У Карковського - травма, а ось Кінаша, який під час нашого першого приїзду до Туреччини тренувався з резервною командою, мають намір взяти на другий збір. Це ж я можу сказати і про Смирнова. Той відновлюється після ушкодження. Він так само, як і Акімов, займається з дублем. А ось, що стосується Бути, то його я не бачив».

Стосовно балканських легіонерів словенця Далібора Стевановіча і хорвата Діно Дрпіча, які грали у складі «Волині» в осінній частині сезону, наставник лучан сказав коротко: «Про них мені нічого не відомо. Мабуть, з «Волинню» вони розлучилися ще до мого приходу».

Також Дем'яненко повідомих і про потенційних новачків, які відвідали з командою перший збір.

Дехто з них, мовляв, вирушає до Туреччини вдруге.

«Можу сказати, що цей список із восьми скоротився до трьох людей. До нього увійшли Антон Кравченко з «Нафтовика», Олег Шандрук з «Севастополя» і Душан Савіч з македонського клубу «Работнічки». Кандидатура ще одного футболіста, який виступав свого часу за «Волинь», Юрія Дручика перебуває під питанням», - повідомив тренер.

Нагадаємо, тренерський штаб запланував проведення чотирьох контрольних матчів. Перший з них відбудеться у суботу, 28 січня, проти азербайджанського клубу «Інтер» (Баку). Крім того, 1 лютого «Волинь» зіграє з лідером чемпіонату Болгарії – «Лудогорацем» (Разград), 4 лютого – з австрійським «Штурмом» (Грац) і 7 лютого – з російською «Аланією» (Владикавказ).

До складу гравців, якіі вирушили на збір Анатолій Дем'яненко включив наступних спортсменів:

Воротарі: Віталій Неділько, Всеволод Романенко, Денис Шеліхов.

Захисники: Сілвіу Ізворану, Ян Масло, Леандро, Сергій Сімінін, Ванче Шиков, Антон Кравченко, Олег Шандрук, Юрій Дручик, Андрій Гринченко.

Півзахисники: Рамон Лопес, Гобер Майа, Євген Пічкур, Саша Стевич, Ігор Скоба, Сергій Пилипчук, Олег Герасимюк, В’ячеслав Шарпар, Ярослав Кінаш, Микола Наконечний, Владімір Крстіч.

Нападники
: Олексій Бабир, Майкон Олівейра, Шумахер, Олександр Пищур, Душан Савіч, Євген Павлов.

Зауважимо, до гравців, котрі перебували у «Волині» на перегляді на першому зборі, додалися також воротар дніпропетровського «Дніпра» Денис Шеліхов та сербський півзахисник Владімір Крстіч з клубу «Борча» (Белград).

Крім того, нападник Євген Павлов приєднається до команди по завершенню Кубка Співдружності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тиць-здиць Показати IP 25 Січня 2012 13:28
...з ладу надовго вибув Микола Наконечний... ...До складу гравців, якіі вирушили на збір-...Півзахисники: ... Микола Наконечний... Його що, рибу взяли лапати, чи чаї заварювати?
miassol до тиць-здиць Показати IP 26 Січня 2012 18:02
на сонечку загоряти... ))
:) Показати IP 25 Січня 2012 14:41
А Буту не бачив, а Ви в НК "Севен" зайдіть, там і побачите :)
miassol до :) Показати IP 26 Січня 2012 18:03
О, після відомих подій щось він там не часто буває;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus