USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«День Перемоги – символ величі й скорботи», – Ігор Палиця

9 Травня 2021 09:54
​​День Перемоги – символ величі й скорботи. Символ незламності духу і страшних втрат.

Він нагадує нам про подвиг борців за свободу рідної землі і про непомірну ціну, яку Україна заплатила за перемогу, вважає народний депутат України, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.

«У цей урочистий день схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів співвітчизників, які віддали своє життя у боротьбі з нацизмом.

Вшануємо трудовий подвиг українців, що працювали в тилу.

Окремо вклоняємося ветеранам. Небагато залишилося серед нас людей, яким ми маємо дякувати за перемогу. Наш обов’язок – зробити усе, щоб вони щодня відчували пошану та вдячність прийдешніх поколінь.

Для мене особисто 9 травня – символ героїзму та непохитності українського народу.

День великої перемоги.

І це день, коли потрібно ще раз сказати світові: ніколи і ніде більше війна не повинна приходити в домівки людей» – зазначає політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus