USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

«Скоро з'явиться нова дата – День перемоги України над Росією», – Ігор Палиця

8 Травня 2022 08:27
Народний депутат, засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця нагадав, що сьогодні, в День пам’яті та примирення, Україна разом зі світом згадує жертв, які загинули під час Другої світової війни, і він переконаний, що вже дуже скоро ми будемо святкувати перемогу України над Росією.

Про це йдеться в дописі Ігоря Палиці у Фейсбуці:

«Я народився, виріс і сформував своє ставлення до історичних подій при Радянському Союзі. Тому день Перемоги добра над злом завжди, включно з минулим роком, святкував 9 травня. Все змінилося 24 лютого 2022 року.

Тепер я чітко усвідомлюю, що людство, добро і всі ті, хто загинув у Другій світовій війні, перемогли зло 8 травня 1945 року. А 9 травня – це дата, коли одне зло святкувало перемогу над іншим: фашизму над фашизмом.

І сьогодні я переконаний, що невдовзі, так само як і 8 травня, у всього світу з’явиться ще одна дата: День Перемоги України над фашистською і нацистською росією!

Вічна пам’ять Героям, які віддали своє життя за Перемогу світла над темрявою!

Слава Україні та її Захисникам!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus