USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

День перетворився на ніч: Китай накрила піщана буря

26 Липня 2021 12:32
Поки одна частина Китаю страждає від повеней, іншу накрила потужна піщана буря, зокрема накрило Ганьсу – провінцію на півночі центральної частини Китаю.

Про це повідомляє South China Morning Post, пише УНІАН.

За даними видання, сильна піщана буря з хмарами пилу висотою не менше 100 метрів викликала хаос в стародавньому місті Дуньхуан на північному заході Китаю.

Як повідомляється, шторм почався близько 15:00 год 25 липня, змусивши місцеву поліцію ввести контроль за дорожнім рухом і наказати водіям з’їхати зі швидкісних автомагістралей в зони обслуговування, щоб перечекати шторм.

Відзначимо, що Дуньхуан розташований в пустелі Гобі та відомий своїм суворим кліматом й умовами життя.

Раніше ми писали, що комерційний центр Китаю місто Шанхай охопив тайфун «Ін-фа», стихія затопила вулиці та вирвала близько тисячі міських зелених насаджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus