USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Японію й Корею накрила піщана буря

29 Березня 2021 11:38
У понеділок, 29 березня, потужна піщана буря накрила західні регіони Японії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NHK.

Буря накрила, зокрема, частини Матцу, Хіросіми та Окаями. Метеорологи повідомляють про потужні пориви вітру в цих регіонах.

Очікується, що до вівторка буря поступово продовжить рух у східний та північний регіони Японії.

Yonhap зазначає, що піщана буря накрила майже всі регіони Південної Кореї, серед яких столиця Сеул. Місцеві чиновники попереджають про надзвичайно високий рівень концентрації частинок пилу в повітрі.
Метеорологи додали, що піщана буря розпочалася ще у п’ятницю у пустелі Гобі, яка знаходиться на півночі Китаю та півдні Монголії. Наразі вона дісталася й Південної Кореї та Японії.
Нагадаємо, 15 березня у Китаї оголосили жовтий рівень небезпеки через найбільшу піщану бурю за останнє десятиліття, яка вирує в північній частині країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus