USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

День закоханих: освідчення, ліхтарі і тролейбус. ФОТО

15 Лютого 2012 10:01
Закохані пари у Луцьку відзначали своє «професійне свято». Попри морозну погоду, в центрі міста зібралося багато охочих провести вечір Дня святого Валентина удвох.

Заходи з нагоди Дня закоханих відбувалися 14 лютого.

Як і планувалося, лучани оригінально зізнавалися у коханні. Усі закохані мали нагоду розповісти про свої почуття усьому місту через великий екран у центрі.

Акція «День зізнань – Romantic edition» відбувалася на так званій площі «Ангела бажань» - на перехресті вулиць Лесі Українки та Кривий Вал.

Саме там на великому екрані транслювалися фотографії закоханих під акомпанемент романтичної музики. За дійством пильно стежили як учасники акції, так і звичайні перехожі.



Як розповів організатор акції Сергій Ярмолюк, всього зголосилося 56 пар.



До слова, таке задоволення лучанам обходилось у 25 гривень за одне фото, і 20-тку – якщо світлин декілька.




З учасниками акції проводили конкурси, де переможці отримували цінні подарунки від організаторів та спонсорів. Окрім того нагородили переможців конкурсу на кращу пару. Ними стали Іван та Анна Москвичі.

Свої зізнання чоловіки озвучували просто перед усіма на вулиці.


Також на дійстві була присутня жінка, яка не розуміла, чому любов демонструють лише закохані пари. Мовляв, у неї є зять і вона теж його любить.

Врешті усі учасники акції стали у коло, подібне за формою до серця. До слова, вперше така акція у Луцьку відбулась у листопаді.

Після завершення романтичних зізнань на Театральному майдані можна було запалити небесні ліхтарики. Як розповів організатор такої ініціативи Богдан Муха, така акція у Луцьку – не нова, проте цікава і неординарна. На честь Дня закоханих він навіть зробив знижку лучанам – один ліхтар коштував 30 гривень, замість звичних 35-ти.



Далеко не відходячи від пам’ятника Лесі Українці, підприємливі лучани продавали повітряні кульки. Тематично у цей вечір вони були червоними і у формі серця. Як розповіли продавці, така кулька обходилась перехожим щонайменше 15 гривень.


Тим часом вулицями обласного центру рухався незвичний тролейбус. Молоді активісти винайняли транспортний засіб у комунальників, розклеїли його написом «Кохайте» та повітряними кульками. На зупинках, коли відчинялися двері тролейбуса, усі пасажири закликали лучан кохати і бути коханими.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Гнідава Показати IP 15 Лютого 2012 10:27
Діти.
Богдан Показати IP 15 Лютого 2012 10:41
Класно... 2 гнідава...я розумію що у вас на гпз модна водку пете, с пациками тусете, морде бете... Культурно відпочивати треба...
Ваня Показати IP 15 Лютого 2012 11:37
А що це за мова така така кончена полішук приїзджий, обрісся в області, а говорити не навчвся.То вивчи мову і не паскудь її.А в нас на Гнідаві все по нятіях і ремонтики класні, і водичка гаряча, тепло у квартирах.
юся Показати IP 15 Лютого 2012 14:25
під прицілом пропіарили класно
TFA до юся Показати IP 16 Лютого 2012 10:44
Ага, треба було 207-го брати :)
! Показати IP 15 Лютого 2012 18:52
Абищо!!!
D Показати IP 16 Лютого 2012 16:15
Як "оригінально".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus