USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депозити та кредити: у Луцьку відкрили фінансову компанію Express Credit Union*

26 Червня 2019 15:48
Група фінансових компаній Експрес Кредит Юніон, яка давно вже стала надійним партнером для жителів західних регіонів України, продовжує і надалі свій активний розвиток. Відтепер у компанії запрошують жителів Луцька відвідати нове відділення у самісінькому центрі міста на вулиці Винниченка, 4.

Відкриття чергового представництва Експрес Кредит Юніон відбулося в обласному центрі Волині 26 червня.

Лише нещодавно нове відділення запрацювало у Житомирі, а вже сьогодні скористатися послугами компанії можуть і лучани, зокрема розмістити депозит під вигідні відсоткові ставки або ж взяти кредит під заставу золота.
Так, відсоткові ставки по депозитах спеціально розраховані для отримання максимального та надійного прибутку, а для клієнтів поважного віку діє ще й додатковий бонус до депозиту +0,5% до будь-якої відсоткової ставки. Мінімальна сума вкладу депозиту становить всього 500 гривень, а мінімальна сума поповнення – 100 гривень.
Відзначимо, що однією з найвигідніших пропозицій є ставка депозиту на 13 місяців під 19% річних.

Якщо ж вам потрібні гроші, то компанія завжди надасть вигідні кредити за найнижчими відсотковими ставками в сегменті – від 0,24% в день.

За понад п’ять років свого існування Експрес Кредит Юніон здобула репутацію стабільної фінансової установи, адже професіоналізм працівників, довіра та позитивні відгуки клієнтів, неухильне виконання своїх зобов’язань – це основа діяльності компанії.
Як зазначила Заступник голови правління фінансової компанії Наталія Іванів, фінансова установа пропонує своїм клієнтам низку економічних та фінансових послуг. Зокрема, на території західної України відділення у Луцьку стало восьмим.

«Ми пропонуємо миттєві кредити під заставу золота та депозитні вклади під вигідні відсоткові ставки. За період існування нашої компанії ми вже встигли завоювати міцну довіру клієнтів, міцно закріпитися на фінансовому ринку, адже кожен з наших працівників є професіоналом своєї справи.

Лише нещодавно ми відкривали відділення у Вінниці та Житомирі, а сьогодні сподіваємося, що лучани також переконаються у якості надання фінансових послуг», – зазначила Наталія Іванів.

З її слів, у компанії розуміють, що у такий непростий для країни час вкладники дуже уважно підходять до вибору фінансової установи, якій би вони могли довірити свої кошти, а Експрес Кредит Юніон – саме та компанія, в якій ви можете бути впевнені, що ваші гроші в надійних руках та приноситимуть вам прибуток.
Натомість Керівник луцького відділення Мар’яна Савчук наголосила, що компанія зосереджена на індивідуальному підході до кожного клієнта.

«У нас одні з найкращих відсоткових ставок, є можливість поповнення будь-якого депозиту, мінімальна сума поповнення складає лише 100 гривень. Початкова ставка депозиту складає 500 гривень – це також дуже зручно для наших клієнтів. Зокрема, в нас діють різноманітні програми лояльності: пенсіонери можуть отримати додатково 0,5 відсотка до будь-якого депозиту. Сьогодні, у день відкриття, в нас також є подарунок – це +1% до будь-якої відсоткової ставки», – розповіла Мар’яна Савчук.
Своєю чергою, Регіональний керуючий відділення ломбарду компанії Олександра Пастушок поінформувала, що фінансова компанія може запропонувати клієнтам хороші умови для кредитів під заставу золота, а з нагоди відкриття у Луцьку Експрес Кредит Юніон пропонує кредити під заставу золота з відсотком 0,24% за один день – це дуже хороша ставка. Вона відзначила, що також у відділені перекредитовують клієнтів інших ломбардів, пропонуючи такі умови, які підходитимуть саме їм.
Голова кредитного комітету Експрес Кредит Юніон Павло Барчук насамкінець відзначив, що компанія широко розвиває свою мережу по Україні та має клієнтів, які працюють з нею протягом усіх цих років.

«Наша надійність полягає у тому, що у нас збалансована як кредитна політика, так і депозитна політика, а це дуже важливо, тому що наше основне завдання – примножувати достаток клієнтів. Зараз ми повністю закриваємо західний регіон: наступне відділення буде у Хмельницькому», - резюмував Павло Барчук.
До слова, відділення освятив протоієрей Віталій Собко, тож там вже очікують на клієнтів, які скориставшись послугами, зможуть переконатися у правильності свого рішення.
За більш детальною інформацією звертайтесь на гарячу лінію компанії 0 800 750 990, а також на сайт www.ecu.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 27 Червня 2019 00:57
Чи могли ви відкрити відділення у моему місті Долина Івано Франківська область .Я би хотів його очолювати.Напишіть мені або Перетелефонуйте .тел+380663769670

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus