USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Депутат облради заявив, що готовий викликати на дуель голову ОДА

20 Грудня 2018 13:57
Через звинувачення у пресі в тому, що через нього лишилося без газу село на Волині, екс-голова облради, депутат Анатолій Грицюк заявив, що міг би викликати на дуель голову облдержадміністрації Олександра Савченка.

Про це йшлося під час пленарного засідання 22 сесії Волинської облради 20 грудня.

У депутатському запитанні до голови Волинської ОДА Анатолій Грицюк повідомив, що ківерцівська районна газета «Вільним шляхом» виступила з цинічною фейковою інформацією про нього. Так, пишуть про те, що він нібито як колишній голова облради винен у тому, що в селі Тростянець немає газу. Він зауважив, що йому прикро, що в цю аферу втягнули голову ОДА Олександра Савченка, наводячи його коментарі.

Анатолій Грицюк відзначив, що за часів його керівництва Ківерцівський район був за півтора роки повністю газифікований: газ підводили до населених пунктів, а там створювалися кооперативи, що працювали в режимі підведення газу до осель. Депутат стверджу, що його провини в тому, що кооператив у Тростянці не впорався з цим питанням, немає. Водночас, у згаданій статті наводять слова Олександра Савченка про те, що Анатолій Грицюк буцімто припустився порушення, поставивши свій підпис.

«В старі часи я викликав би Вас на дуель, а зараз закликаю не застосовувати на виборах дешевих технологій. Вибачтеся публічно, або я подам на Вас та автора статті в суд за образу честі і гідності. Можете вийти на телебачення і сказати, що Грицюк симпатичний, хороший хлопець», - зазначив депутат.

Своєю чергою, Олександр Савченко відповів, що Анатолій Грицюк «дійсно симпатичний і багато зробив для області», а він не читав згаданої статті. Голова ОДА розповів, що спілкувався з сільськими головами району, які казали, що колишній голова облради привів у район тернопільську фірму, яка стала виконувати роботи, але при цьому хтось підписав всі акти приймання робіт, а ГРП і газу в селі немає. Голова ОДА звернувся до правоохоронців, щоб ті здійснили перевірку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 20 Грудня 2018 14:15
Бажаю Ківерчанам холодного розуму на виборах мера,і дай Боже вибрати достойного, бо скандальнішого голови ще не було
спорЦмен Показати IP 20 Грудня 2018 14:26
Грицюк проти спортивного Савченка - це мішок картоплі. Про яку дуель може йти мова?
Таня Строцюк Показати IP 20 Грудня 2018 14:38
Хто кого переп'є?
читач Показати IP 20 Грудня 2018 15:20
Ну б*я... Два пердуни вийдуть на дуель. Спасибі журналісту - підняв настрій. Така депресія, очевидно, з-за погоди. А на рахунок "хто кого перепє", то тут перемога за Грицюком. Будучи головою колгоспу, він випивав піввідра горілки і ще дві баби в лісі задовольняв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus