USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

На ремонт вулиці в селі Сильне просять 130 тисяч

23 Листопада 2017 11:49
Мешканці села Сильне Ківерцівського району просять зробити ремонт на вулиці в селі.

Про це у своєму запиті оголосив депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Сергій Леонтьєв під час сесійного засідання Волинської обласної ради 23 листопада, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Зокрема, до депутата звернулися сільський депутат та жителі Сильненської сільської ради Ківерцівського району з проханням посприяти у проведенні поточного ремонту вулиці Цуманська.

«Ця вулиця дуже важлива для жителів села, тут рухається транспорт, який сполучає села Городище та Карпилівка Ківерцівського району. Тому прошу внести вказану дорогу до переліку об’єктів, які будуть фінансуватися у 2018 році та виділити кошти у сумі 130 тисяч гривень для придбання щебеню», - просить укропівець.

Запит підтримали колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus