USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Депутатська група та благодійний фонд допомогли дітям-інвалідам. ФОТО

19 Грудня 2012 16:22
Чотири роки поспіль депутат Луцької міської ради та керівник благодійного фонду Микола Яручик і його друзі влаштовують для вихованців обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів концерт до Дня святого Миколая та дарують корисні речі.

Так, цього року сотня дітлахів отримала навчальне приладдя, якого їм вистачить на один навчальний рік.

Свято для дітей розпочалося з виступу настоятеля храму Благовіщення Пресвятої Богородиці отця Миколая, який трохи розповів про святого Миколая та пообіцяв молитися за здоров'я хворих дітей. А згодом він провів церемонію миропомазання та зауважив, що після неї обов'язково хтось зцілиться.

Також із малечею, їх батьками та вихователями поспілкувався Микола Яручик, який пожартував: всі чекали святого Миколая, а приїхав Яручик. «Користуючись нагодою, хочу передати вітання від міського голови Луцька Миколи Романюка, який сьогодні має багато заходів і дуже багато діток привітає. А місія відвідати вас лягла на нас», - зауважив він.

Водночас депутат розказав, що його 4 роки запрошують в центр, та висловив сподівання, що така співпраця триватиме й надалі.

Він подякував усім, хто допомагав у проведенні благодійної акції. А саме: депутатській групі «Рідне місто» та її керівнику Євгенію Ткачуку, підприємцям Юрію та Аллі Безпятко, директору фірми «Агродар» Григорію Наглюку, Тарасу Семенюку, Ростиславу Марчуку, Михайлу Бухарову, ЛІРоЛ «Україна», Луцькій лізі КВН, іншим спонсорам та тим, хто допоміг в організації дійства.

Опісля виступів гостей розпочалася розважальна частина програми. Дітей розважали студенти «України» та заслужений діяч культури Сергій Синицький з колегами-співаками.

Окрім цього, під час дійства діти отримали подарунки від представників школи раннього розвитку Helen Doron.

До слова, завтра Ткачук і Яручик збираються їхати в школу №20, де вітатимуть з Днем святого Миколая учнів-сиріт, та в обласний молодіжний центр реабілітації інвалідів дитинства «Джерело життя», 56 вихованців якого отримають подарунки від депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Чеширский Кот Показати IP 19 Грудня 2012 16:24
На первом фото - директор расписывается на накладной в графе "Принял".
Наталка Показати IP 19 Грудня 2012 18:13
Приємно чути що депутати міської ради займаються благородними справами, адже приносити радість дітям - запорука добробуту та благополуччя. Показати приклад небайдужим людям - першооснова започаткування добрих традицій. Подяка Миколі! Зі святом! Усіх благ, Божої ласки, взаємопідтримки! ))
Іра Показати IP 19 Грудня 2012 21:54
Лисим респект і уважуха молодці побілше таких людей....
Вася Показати IP 20 Грудня 2012 08:35
Яручику респект!
212 Показати IP 20 Грудня 2012 09:05
Здається Коту потрібно щось підрізати))
Чеширский Кот до 212 Показати IP 20 Грудня 2012 15:14
Коля, не нервничай, я просто шучу. С уважением, искренне Ваш :)))))))))
Коля Показати IP 20 Грудня 2012 11:35
Щось про Палицю нічого не чути...
Людмилка Показати IP 21 Грудня 2012 11:22
Дуже приємно, що є такі люди!!! адже радість в очах діток допомагає забути про всі негаразди!!!! Молодці!!! Так тримати!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus