USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутатське ноу-хау – звіт у благодійності. ФОТО

21 Грудня 2011 15:47
Щороку до Дня святого Миколая у Луцьку проводять різноманітні заходи для дітей. У цьому бере участь і благодійний фонд Миколи Яручика.
Протягом чотирьох років представники організації дарують малечі свято. Як розповів депутат Луцької міськради Микола Яручик, цьогоріч благодійні заходи розпочалися 16 грудня.
Перша акція відбулася в селі Липини у відділені № 6 обласної психіатричної лікарні. «Ми спільно з школою Helen Doron привезли подарунки», – зазначив обранець громади.
Зі слів керівника доброчинної організації, 18 грудня, на прохання хокейного клубу «Спарта», фонд долучився до акції «Диво на льоду».
«30 дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали подарунки», – розповів він.
Окрім того, 19 грудня Микола Яручик завітав до обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.


Як стверджує благодійник, відвідини цього закладу напередодні свята Миколая стали для нього вже традиційними – сюди приїжджає вже четвертий рік поспіль.
«День святого Миколая – свято особливе, бо воно спонукає людей робити добро. Це - дуже гарний день. Він насичений позитивною енергією та цілеспрямованими позитивними діями», – зауважив він.
Під час концерту дітей танцями та піснями розважали: учасник телепроекту «Шанс» Адам Горбатюк, заслужений діяч культури Сергій Синицький зі своєю дружиною Катериною, юний співак Ілля Тимощук і танцювальний колектив «Ритми серця».





Насамкінець діти отримали від благодійників солодкі подарунки та навчальне обладнання.




Того ж дня у кафе «Мадагаскар» відбувалося свято для 50 дітей. На запрошення власника закладу фонд подарував маленьким лучанам солодощі.
Чергова благодійна акція доброчинної організації відбулася в дитсадку № 21.

«Минулого року ми подарували цьому закладу медичне обладнання. Цього - привезли спортивний куточок із спеціальним устаткуванням для фізичного розвитку дітей та меблі. Серед вихованців дитсадка – 80 дітей із вадами здоров’я. Для реалізації їхньої творчої діяльності ми придбали народні українські костюми», – розповів Яручик.





Також для вихованців закладу влаштували концерт.





«До речі, після місцевих виборів у 2010 році, казали, що ми припинимо благодійну діяльність. Ніби ми спеціально перед виборами це робили. Але й після волевиявлення громади не перестаємо робити добрі справи. Наш фонд працює постійно», – запевнив Микола Яручик.

Він подякував всім, хто допомагав у проведенні благодійних акції. А саме: меру Миколі Романюку, депутату Євгенію Ткачуку, агентству нерухомості «Експерт», відділенню «Правекс-Банку» на проспекті Соборності в Луцьку, ТзОВ «Апельсин», ЛІРоЛ «Україна», сім’ї Юрія і Алли Безпятків, Адамові Горбатюку і його колегам, Михайлу Бухарову, Діані Бакунець та Луцькій лізі КВН.

«Ще буквально рік тому я стояв перед вами як голова благодійного фонду, як людина, котра приїхала з матеріальною допомогою до вас. Сьогодні ж я приїхав до Вас не тільки як благодійник, а як депутат міськради саме від вашого округу», - звернувся до присутніх Микола Яручик.
Він зазначив, що на вулиці Бойка в Луцьку працює громадська приймальня обранця громади, де можна записатися на прийом та зустрітися із ним для вирішення нагальних проблем мешканців округу.
Депутат зізнався, що працювати в раді – нелегко. «Політичні питання мене в раді взагалі не цікавлять. Для мене передусім – благоустрій і господарська діяльність, порядок і чистота в нашому районі. Саме тому я вступив у раді до групи «Рідне місто», щоб налагодити контакт із мером міста Миколою Романюком і відстоювати інтереси нашого округу. Як результат, на сьогодні вже відреконструювали вулицю Станіславського, провели поверхневий ремонт вулиці Марка Вовчка та частково відремонтували покриття на вулиці Гнідавській», - заявив він.

Микола Яручик додав: «Також допомагає мені відстоювати інтереси мешканців мікрорайону ЛПЗ мій колега – депутат міськради Євгеній Ткачук. Лише він знає, скільки кабінетів ми обійшли разом і скільки переговорів провели: як із міським головою, так і з депутатами, щоб рада прийняла рішення на користь мешканців нашого мікрорайону».

До слова, Яручик на всіх благодійних заходах передавав вітання від градоначальника Миколи Романюка, який не зміг бути присутнім. «Адже у нього, крім поточної роботи, дуже багато благодійних акцій. Тож він попросив мене, щоб я обов’язково доніс до вас найщиріші привітаня», - зазначив Яручик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Тушкований свободівець Показати IP 21 Грудня 2011 15:50
«До речі, після місцевих виборів у 2010 році, казали, що ми припинимо благодійну діяльність. Ніби, ми спеціально перед виборами це робили. Але й після волевиявлення громади ми не перестаємо робити добрі справи. Наш фонд працює постійно», – запевнив Микола Яручик.Тільки забув додати, що на носі вибори до Верховної Ради. Клоун.
Анти тушкований свободівець. до Тушкований свободівець Показати IP 21 Грудня 2011 16:14
Чи ти козел чи баран??? Ти там був? От я не люблю бидляцькі коменти. Я просто знаю як він те все робив і скільки потратив уваги на те все, я вже не говорю про гроші. А оте з городу чудо візьме і ляпне шо небудь дурне. То виходить він погано зробив шо поміг??? Ну чесне слово ДИБІЛЯРА!!!
Не чекав. Показати IP 21 Грудня 2011 15:51
Ого.
Наталка Показати IP 21 Грудня 2011 15:53
Молодець, Микола Олександрович!!! Подяка ВАМ!
лучанин Показати IP 21 Грудня 2011 16:06
Справа хороша,але справжня благодійність завжди анонімна.Наступного разу рекламний бюджет акціі віддайте дітям.
I win Показати IP 21 Грудня 2011 16:16
Респект. Ну і що що перед виборами. Для мене це не є приводом щоб проголосувати за свободу чи за Яручика. Голосувати буду за ФРОНТ ЗМІН.
0н воно що Показати IP 21 Грудня 2011 16:17
А можна тихенько робити добро. Чи не так?
** до 0н воно що Показати IP 6 Січня 2012 12:25
не можна. чого яручика у журі квн більше не кличуть знаєте? тому що він дав на проведення гри умовно "Х" гривень, а на вході скриньку поставивив, якою зібрав у три рази більше, ніж дав, а потім після гри у своєму виступі 15 хв. хвалив себе та свій фонд, правда куди ті гроші зібрані ділись - мабуть жодних звітів не має. тому коля як бізнесмен нормальний, але не всіх обдуриш. благодійність полягає в безкорисливості, коли власні зароблені гроші ти жертвуєшь на людську справу. все інше - лицемірство та піар. діло хлопець добре дітям зробив, але не від душі і не за свої кошти.
Просто народ до ** Показати IP 13 Січня 2012 22:28
Шо небудь, його звітами інтернет і преса кишить і соціальні мережі. А про КВН то у нього й запитайте.
Микола Показати IP 21 Грудня 2011 16:26
Вдячний за благодійну роботу Яручику, як і цілому ряду інших благодійників-меценатів. Ніколи не звертався за допомогою, але приємно читати про хороші справи. Однак раджу розмежовувати повноваження депутата і його роботу з благодійністю. Бачиав на ВТ Мартиняка, котрий як депутат розповідав про свою роботу. Однак про роботу депутата так і не почув, хоча хороші справи є. Тому панове чу-чуть розставте акценти. А також не уподібнюйтесь окремим благодійникам, котрі збирають (збивають) кошти "добровільно-примусово" і хизуються своєю добротою. Доречі дивно, коли Яручик і інші благодійники надають допомогу, щоб люди оплатили послуги "Благодійних" лікарняних кас. Яручику й іншим реальним благодійникам - респект. А заробвтчанам у благодійній сфері - ГАНЬБА!
adams Показати IP 21 Грудня 2011 17:06
Шановні моральні У Р О Д И!!! Вам не соромно засуджувати Яручика??? Безсовісні...
SPIKER Показати IP 21 Грудня 2011 17:46
от якраз мовчати про таке і не варто,хай інші дивляться і задаються питаннями,а що ж зробив я???получається що тільки Яручик у Луцьку,та байкери у Ківерцях не забувають про дітей,а інші в стані тіко каменти ліпити???
Знаючий Показати IP 21 Грудня 2011 18:27
Працює багато людей у цій сфері. Хто коштом, хто власним часом та зусиллями... Яручик не єдиний, хоча молодець...
BLAK Показати IP 21 Грудня 2011 18:30
А що зробили ви??? Скільки ви коштів витратили на благодійність? УРОДИ!Влучно!!!
справедливий Показати IP 21 Грудня 2011 19:21
Пітримую adams навіть моральними уродами не можна назвати .Падло в житті саме нічого не зробило і має наглість тявкати на нормальних людей
Katrin Показати IP 21 Грудня 2011 19:56
"Тушкованому ...." знаю особисто Миколу, тому відверто можу сказати, що дай Бог таких людей побільше. А щодо анонімності - "шило в мішку не сховаеш". Доречі наші журналісти пишуть не лише за гроші, а задля новини!
Смердить читати Показати IP 21 Грудня 2011 22:47
Як сказав Микола я прийшов в міську раду заробляти а не політикою займатися тому його і не влаштовує свобода! Тіпа робіт гуд галімий!в раді продається а там янгол. І ще казали мені одна твоя як він привіз взяття беушне!
справедливий Показати IP 21 Грудня 2011 23:52
сказати уроди не сказати нічого
На Показати IP 22 Грудня 2011 00:16
Прочитавши пости, прийшов до висновку. що благодійність Яручика виявила обмеженість і бідність у словах його прихільників. Пропоную ім розширити оціночний лексикон тих, хто висловлює думку. яка неподобається прихільникамм Яручика. Називати незгодних з діями Яручика:ідіоти, дебіли,олігофрени, дураки і полудурки. А то вживають тільки одне слово ДЕБІЛ. Це у повній мірі відбиватиме внутрішній стан прихильників доброчинця.
Міля Показати IP 22 Грудня 2011 07:59
Мав би розум, то не піарився б перед виборами, а тихенько помагав би людям. Як написано у бібліі " зробиш добру справу, то не труби на весь світ, що ти комусь допоміг, бог все бачить".
Леонід Показати IP 22 Грудня 2011 10:38
Малодець Микола !!! Благодійність приходить на допомогу там, де держава не в силах допомогти. ...
Свідомий громадянин Показати IP 22 Грудня 2011 11:33
Ну якщо допомагаєш людям, які цього потребують, то допомагай. Це хороша справа. Тільки роби це тихенько. А люди самі оцінять: від душі це чи ні. Для чого зайве піаритись, вихваляючи себе? Не уподібнюйся іншим "благодійникам".
виборець Показати IP 22 Грудня 2011 11:38
коли наша Бунда за цукровий та Мамсурова звіт зробить? як було соромно сказати де живеш- так і лишилося.Агов шановна депутатко коли щось робити будете.
Оля Показати IP 22 Грудня 2011 15:00
Взагалі-то 30 подарунків для дітей в акції "Диво на льоду" дав "Скорпіон Пульт" ))))
Організатори до Оля Показати IP 22 Грудня 2011 15:18
Не правда, Яручик дав!!!
Богдан Олександрович Показати IP 23 Грудня 2011 09:51
Шановні головне що дітлахам щось дали...їх не цікавить де ви взяли і звідки...їм приділили увагу...Назвіть хоч одну благодійну організацію в УКРАЇНІ яка працює за ідею...про що Ви говорите...кидаєтесь як собакиодин на одного...Це наша Українська жаба... Зараз до речі у ТАМ ТАМІ збирають іграшки, одяг для дит будинків...ото балакуни візьміть і зробіть щось добре... стосовно Яручика і ВРУ то я рахую що це брєд...у нього стільки не має, а умене є)))))))))))))
Юлія Показати IP 26 Грудня 2011 20:52
я просто дивуюся нашому народові,чому ви такі злі???? Чому не можна сказати просто дякую. І дорочі Микола Яручик не одноразово допомагає цьому закладу, влітку він закупив медичне обладнання, допоміг з ремонтом.Цим дітям особливо потрібна допомога...
Наш фонд Показати IP 27 Грудня 2011 11:15
Як би Ви знали як наповнюється цей фонд...і куди перераховуються гроші з цього фонду...Ви були б в шоці!!! До речі якщо хтось із жірналістів може поворушити це питання - то питань було б стільки що просто жесть!!!Знайти виписки про оббіг коштів
Журналіст до Наш фонд Показати IP 28 Грудня 2011 08:15
А я ворушила, любязно до речі предоставили документи бо якраз перед тим була перевірка, то й зразу все готово було. Натходжень мало порівняно з іншими, а деяки акції то він напряму робить, просто за готівку купляючи обладнання. Багато простих заяв, багато нерозглянутих. Нічого особливого як на мене. Може стільки негатуву що депутат? Ну то людям видніше, я за нього не голосувала (не мій округ).
Ілля Тимощук Показати IP 21 Січня 2012 19:36
Це я співав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus