USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутатську більшість Торчинської ОТГ сформували «під Мартиняка»

22 Травня 2018 20:20
У новоствореній Торчинській об'єднаній територіальній громаді відбулося перше сесійне засідання, інформує Під прицілом з посиланням на Конкурент.

Секретарем ради у Торчинській ОТГ стала депутат селищної ради від БПП "Солідарність" Лідія Бабіюк, за яку проголосувало 25 депутатів із 27.

Також до депутатської групи приєдналися і чотири представники Радикальної партії Олега Ляшка.

Що стосується ВО "Батьківщина", то партія від початку декларувала 12 депутатів, в результаті була представлена 9 обранцями. Але, під час сесії лави "Батьківщини" покинуло 4 депутати і фракція таким чином залишилась із 5-ма представниками.

Натомість депутатська група "За Торчинську громаду", яку очолює Ігор Журавлюк, представлена 15-ма депутатами, яка орієнтується на нардепа, який труїть волинян смородом, Сергія Мартиняка.

Нагадаємо, що напередодні у Торчинській ОТГ були зафіксовані факти підкупу виборців. "Тепер депутати від Мартиняка підтвердили той факт, що вони давали людям по 200 гривень, аби ті голосували за них", - пише Під прицілом.

Як повідомляв Комітет виборців України, вибори 29 квітня стали найбільш брудною кампанією за всю історію проведення виборів до ОТГ, починаючи із жовтня 2015 року. Зокрема, на Волині роздавали виборцями курчат і комбікорм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Володимир Показати IP 22 Травня 2018 21:12
Не обманюйте народ - 4 депутати Радикальної партії не входили в групу, а створили фракцію Радикальної партії Олега Ляшка в Торчинській ОТГ!
Володимир Показати IP 22 Травня 2018 21:37
Ще раз для всіх адекватних ЗМІ офіційно заявляю - 4 депутати РПЛ створили окрему фракцію Радикальної партії Олега Ляшка в Торчинській ОТГ. Всі наші депутати є партійцями і працюють виключно на інтереси громади та партії. Вся інша інформація є фейком і ми будемо на неї реагувати в межах закону.
шеф Показати IP 23 Травня 2018 07:00
торчинці .гроші від бізнесмена на виборах це себе не поважати. аукнеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus