USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутату Луцькради зменшили розмір пайової участі

29 Листопада 2017 17:27
Бізнесмену, депутату Луцької міської ради Андрію Покровському зменшили розмір пайової участі при будівництві культурно-оздоровчого комплексу на проспекті Волі, 49а.

Про це стало відомо під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада.

Заступник керівника управління капітального будівництва Луцької міськради Микола Цвірук розповів, що при спорудженні об’єкта на території «Сіті Парку» забудовник замінив трубу водогону за межами земельної ділянки, де відбувається будівництво, діаметром 500 міліметрів і загальною протяжністю 141 метр.

Загальна вартість оновлення водогону становить 785 тисяч гривень.

Депутат Андрій Козюра, своєю чергою, виступив із пропозицією збільшити гарантійний термін експлуатації водогону з двох до п’яти років. За словами Козюри, це важливо з огляду на те, що вказаний об’єкт перебирає на баланс КП «Луцькводоканал».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus