USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Депутати «Слуги народу», яких підозрюють у хабарництві, повинні пройти детектор брехні, – Зеленський

23 Жовтня 2019 12:54
Президент Володимир Зеленський закликав пройти детектор брехні депутатів від «Слуги народу», яких підозрюють у хабарництві.

Про це йдеться на офіційній фейсбук-сторінці президента.

Нагадаємо, народні депутати, можливо, отримали по $30 тис. неправомірної вигоди за голосування проти законопроєкту про ліквідацію корупційних схем при оцінці обʼєктів нерухомості на засіданні комітету. За цим фактом САП розпочала розслідування.

«Всі члени Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повинні пройти перевірку на детекторі брехні. Якщо цією перевіркою буде встановлена хоча б найменша вірогідність того, що хтось із депутатів брав гроші за голосування на комітеті, цими депутатами мають зайнятися антикорупційні органи. Чесне та неупереджене розслідування має зняти всі питання і дати відповіді – хоч би якими гіркими вони були», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 23 Жовтня 2019 14:42
Дубінський зашкварився! ХАХА "Они просто п***ать наши деньги"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus