USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати Луцькради стали на сторону Вітинського

1 Червня 2011 09:42
Обранці Луцькради скасували рішення виконкому про розірвання тимчасового договору на перевезення пасажирів із підприємством-перевізником «АТП-10701».

Відповідне рішення прийняли на другому пленарному засіданні десятої сесії Луцької міської ради у вівторок, 31 травня.

Нагадаємо, 23 травня виконком Луцької міської ради припинив дію тимчасових договорів з перевізниками, що працювали на автобусних маршрутах №12 («Єршова - Окружна») та №17 («Центральний ринок - Завокзальний ринок») і надав право з 26 травня працювати на цих маршрутах ТзОВ ВТП «Санрайз».

Таке рішення виконком прийняв у зв'язку з рішенням суду. Нагадаємо, «АТП 10701» (голова правління, екс-депутат Луцькради Вадим Вітинський) просив свого часу суд змусити виконком луцької міськради не визнавати переможцем тендеру ПП «Санрайз» (голова ради засновників підприємства - депутат Луцькради Олена Голєва).

Як розповів «свободівець» Святослав Боруцький, до членів постійної депутатської комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту звернулись представники «АТП-10701», аби Луцькрада скасувала рішення виконкому про розірвання тимчасового договору на перевезення пасажирів із цим перевізником.

Начальник юридичного відділу Марина Мартіросян повідомила, що Луцький міськрайонний суд 27 травня призупинив вказане рішення виконкому, тобто договір із конкурентом «АТП 10701» – перевізником «Санрайз» – нині не діє.

Міський голова Микола Романюк у свою чергу запевнив, що лучанам перейматися протистоянням перевізників не варто, більше того мешканці Луцька тільки виграли від цього, адже їх обслуговує два підприємства: з «АТП 10701» договір був підписаний до 1 липня, а з «Санрайзом» нині є новий договір.

Врешті депутати підтримали пропозицію «регламентної» комісії та проголосували за скасування рішення виконкому, щоправда у закритому режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Стрийко Показати IP 1 Червня 2011 12:47
У Вероні були Монтеккі та Капулетті, а у Луцьку - Голєві та Вітинські. Фінал в обох історіях буде невтішним...
Michael Corleone до Стрийко Показати IP 2 Червня 2011 11:56
То як? Голєва влюбицця в Вітинського, і вони обидвоє впадуть у маршрутках в Сапалаївку?
111 до Michael Corleone Показати IP 2 Червня 2011 18:12
було б класно! і щоб не випливли
Стрийко до Michael Corleone Показати IP 3 Червня 2011 12:05
Ну, від геронотофілістки Голєвої та полігамного Вітинського можна очікувати і такого розвитку подій:)
d.u.a.l Показати IP 4 Червня 2011 19:40
І вони ще розказують нам казки про те, що ціна 2 грн за проїзд в маршрутці - нерентабельна? А самі за ті маршрути ладні одне одному горло перегризти. Скоти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus